Newsroom

Etsitkö sopimusvalmistajaa?

Foodwest Oy sopimusvalmistaa ja -pakkaa erilaisia elintarvikkeita tehtaallaan Seinäjoella. Olemme erikoistuneet nestemäisten tuotteiden, kuten mehujen, smoothieiden, kastikkeiden ja ravintolisien prosessointiin

LUE LISÄÄ

Avoin työpaikka: Prosessityöntekijä

Tuotannon kasvaessa haemme prosessityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Foodwestin elintarviketehtaalle Seinäjoelle. Työ on vuorotyötä, pääosin aamu- ja iltavuoroja (7-15, 15-23) sekä satunnaisia

LUE LISÄÄ

Erityisruokavaliot haltuun Foodwestin täsmäkoulutuksilla

Ravitsemuksen haasteet vaativat yhä enemmän erikoisosaamista. Foodwestin räätälöityjen koulutuksien avulla ruoan laatu ja turvallisuus varmistetaan läpi ammattikeittiön toiminnan.  Erityisruokavaliot ja ravitsemuksen haasteet vaativat ammattikeittiön henkilökunnalta monipuolista ymmärrystä

LUE LISÄÄ

Avoin työpaikka: Data-analyytikko

Foodwestin insight-tiimi on elintarvikekehityksen syväymmärtäjä ja kasvun mahdollistaja. Tuotamme asiakkaillemme näkemystä kuluttajien käyttäytymisestä FMCG-sektorilla ja annamme vauhtia toimijoille, jotka haluavat

LUE LISÄÄ

Etsimme tutkimuspäällikköä

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tutkimuspäällikköä   Tuotamme asiakkaillemme kuluttajaymmärrystä tukemaan päätöksentekoa ja kehittämään liiketoimintaa. Asiakkainamme on toimijoita pienistä yrityksistä maan suurimpiin

LUE LISÄÄ

Etsimme elintarviketuotannon työntekijää

Haemme vakituiseen työsuhteeseen vuorotyöhön elintarviketuotannon työntekijää   Foodwest Oy:n uudella tehtaalla Seinäjoella valmistetaan ja pakataan asiakastoimeksiantoina erilaisia elintarvikkeita; mehuja, kastikkeita,

LUE LISÄÄ

Etsimme tutkimushaastattelijaa

Haemme nyt Tampereelle tutkimushaastattelijaa osaksi kenttätiimiämme. Työmme suola ja sokeri ovat uudet elintarvikeinnovaatiot ja kuluttajien kohtaaminen. Työsi ydin on sujuva,

LUE LISÄÄ

Etsimme kenttäkoordinaattoria

Haemme nyt Tampereelle kenttäkoordinaattoria Pääset yhdistämään työssäsi terävää ajatuksenjuoksua vaativaa suunnittelutyötä, esimiestaitoja sekä konkreettista käsillä tekemistä. Työsi on mahdollistaa tutkimusten

LUE LISÄÄ

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jos meillä ei ole avoimia työpaikkoja tai sinulle sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt löydy avoimista

LUE LISÄÄ

Ravintolapöydästä kaupan hyllyyn

Ruoka-annoksen tuotteistamisessa on useita vaiheita Huono Äiti -valmisruoka sai alkunsa ravintolakeittiöstä. Ravintola Emon keittiömestari Ilkka Lääverin ideoima annos lähti kehittymään

LUE LISÄÄ

Uusi esite luettavissa verkossa

Foodwestin uuden esitteen voit lukea alla olevasta linkistä.   [sf_button colour=”accent” type=”standard” size=”large” link=”https://www.esitteemme.fi/foodwest/WebView/” target=”_blank” icon=”fas fa-angle-right” dropshadow=”no” rounded=”yes” extraclass=””]Lue

LUE LISÄÄ

Foodwestillä haussa Timantintekijä

Haemme TUOTETIETOASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoen tai Tampereen toimipisteellemme. Työtä on mahdollista tehdä myös etätyönä. Olet tarkka ja järjestelmällinen vastuunkantaja ja

LUE LISÄÄ

Kuluttajat hioivat Boltsin hitiksi

Suomalainen menestysresepti -kilpailun voitto tuli kuluttajia kuunnellen. Boltsimies Anssi Räntilä Leivon Leipomosta kertoo, että Foodwestin kuluttajatesteillä oli suuri merkitys lopputulokseen

LUE LISÄÄ

Tattari maistuu välipalaherkuissa

Gluteenittomasta tattarista syntyy vaikka mitä. Suomalainen menestysresepti -kisassa selviää, miten käy hunajanmakuisille tattarimuroille ja suolaisille tattarisnackseille. Knehtilän Luomutuotteen väellä on

LUE LISÄÄ

Boltsimies tarjoaa lihatonta pyörykkää

Suomalainen menestysresepti -kilpailun yksi persoonallisimmista finalisteista tulee Tampereelta. Leivon Leipomon Anssi Räntilä aikoo koko kansan Boltsimieheksi. Leivon Leipomon tuotantopäällikkö Anssi Räntilä kehitti vahingossa

LUE LISÄÄ

Juurevaa punaista leivän päälle

Miten saada suomalaiset syömään enemmän hyviä rasvoja? Alavuden Öljynpuristamon vastaus on uusi Juureva-levite. Alavuden Öljypuristamon johtajan Hanna Yli-Kuhan hymy on herkässä, kun

LUE LISÄÄ

Härtelö piristää jäätelömaailmaa

”Sulattaa sydämen, ei jäätiköitä”. Voisiko parempaa mainoslausetta olla jäätelöllä? Seitsemän elintarviketieteiden opiskelijan kehittämä härkäpapujäätelö pyrkii Suomalainen menestysresepti -televisiosarjan avulla suomalaisten

LUE LISÄÄ

Ruokahittien aineksia

S-ryhmä ja Foodwest etsivät keväällä Suomalainen menestysresepti -kilpailussa elintarvikkeita, joilla on mahdollisuus nousta Suomen kuuluisimmaksi uudeksi ruokatuotteeksi. Kevään karsinta- ja

LUE LISÄÄ

Mitä donitsi on syönyt?

Foodwest  hallinnoi Arnoldsin suosittujen donitsien, salaattien, juomien ja suolaisten annosten tietoja reseptinhallintajärjestelmässä. Arnoldsin tuotekehityspäällikkö Tekla Wannas oli jo aikaisemmassa työssään

LUE LISÄÄ

Elintarvikepäivä 2019

Foodwestin markkinatutkimuspäällikkö Juuli Seppälä käsittelee Elintarvikepäivän 2019 puheenvuorossaan kuluttajien vastuullisuutta aiheenaan “Kuluttaja ongelmoi vastuullisuutta – miten ja miksi?”. Vinkvink, earlybird

LUE LISÄÄ

Foodwestin palvelut tukevat Kaslinkin kasvua

Perheyhtiö Kaslink kehittää intohimolla uutta syötävää muuttuviin ruokailutottumuksiin. Foodwest toimii yhteistyökumppanina pakkausmerkintöjä tarkastamalla ja tallentamalla tuotetiedot Synkka-tallennuspalveluun. Kaslink Oy on

LUE LISÄÄ

Trendituote syntyy reaktioherkkyydellä

Fresh Servant tuottaa nopealla tempolla uusia tuotteita suomalaisten ruokahetkiin. Yritys luottaa kumppanina Foodwestiin, joka tuo asiantuntijuutta tuotekehitykseen, pakkausmerkintöihin ja markkinatutkimukseen.

LUE LISÄÄ

SUPERHYVÄ! Startti Helsingissä 21.11.2018

Erihyvä-hankkeen menestyksen siivittämänä syntyi Superhyvä – Uusilla avauksilla menestykseen, joka käynnistyy starttitilaisuudella Helsingissä 21.11. Erihyvä keskittyi erityisruokavalioihin, mutta Superhyvän kenttä

LUE LISÄÄ

Foodwest Oy laajensi omistuspohjaansa

Laaja kiinnostus Foodwestia kohtaan vahvistaa sen asemaa elintarvikealan osaamisen huippuyksikkönä. Foodwest Oy:n suunnattu osakeanti laajensi omistuspohjaa mielenkiintoisilla elintarvikealan toimijoilla. Yrityksen

LUE LISÄÄ

Lautaselle ihan uutta messuilta

Jäätelöä rullalla? Kananmunatonta kananmunaa? Täysipainoista vegeruokaa? Foodwestin kehityspäällikkö Eeva-Liisa Häkli kertoo kuulumiset Lautasella-messuilta, jotka järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 27.–28. huhtikuuta. Uuden

LUE LISÄÄ

Välipaloissa piilee lapsiaukko

Foodwestin tuoreen välipalatutkimuksen mukaan liki 40 prosenttia vanhemmista kokee ongelmaksi, ettei keksi lapsilleen hyviä välipalavaihtoehtoja. Suomalaisten lapsiperheiden välipalakulttuuri on Foodwestin

LUE LISÄÄ

Vege kiinnosti Kaapelitehtaalla

Vegemessut vetivät Helsingin Kaapelitehtaalle yli kahdeksantuhatta messuvierasta 24.–25. helmikuuta. Lue parhaat palat Foodwestin kehityspäällikkö Sissi Kaskelan muistiinpanoista. 1. S-ryhmän tuoretuotteiden

LUE LISÄÄ

ProFIT iski oikeaan markkinarakoon

Maitokolmio toi syyskuussa markkinoille ensimmäiset proteiinivanukkaat, jossa on käytetty kotimaista maitoa. Tuotekehitys tehtiin Foodwestissä.   Maitokolmion markkinointipäällikkö Jouni Tiainen kertoo,

LUE LISÄÄ

Case Mars: Yhteistyötä jo 10 vuotta!

Foodwestin tuotetietopalvelussa työskentelee tiimi, joka seuloo virheelliset pakkausmerkinnät pois markkinoilta. Yksi suurimmista asiakkaista on maailman kaikille mantereille levittäytynyt Mars. Maailmanlaajuisen

LUE LISÄÄ

Miksi kasviksista kohistaan?

Markkinat ovat muuttuneet, kun proteiinipitoiset kasvisruokatuotteet ovat saapuneet markkinoille. Foodwest toteutti laajan kuluttajatutkimuksen ruokailutottumuksista, erityisesti kasvisruokailuun liittyen. Tutkimus on jatkoa

LUE LISÄÄ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.