Foodwestin palvelut tukevat Kaslinkin kasvua

Perheyhtiö Kaslink kehittää intohimolla uutta syötävää muuttuviin ruokailutottumuksiin. Foodwest toimii yhteistyökumppanina pakkausmerkintöjä tarkastamalla ja tallentamalla tuotetiedot Synkka-tallennuspalveluun.

Kaslink Oy on yksi Suomen nopeimmin kasvaneista yrityksistä 2000-luvulla. Vuonna 2001 perustettu Kouvolalainen perheyritys on ottanut määrätietoisia harppauksia tuotekehityksessään.

Markkinointijohtaja Susanna Kallio kertoo, että yrityksen tuotteet perustuvat ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja kestävään kehitykseen. Yritys valmistaa juomia, ruoanlaittotuotteita ja välipaloja. Aktiivinen kasvu on merkinnyt myös laajenevaa tuotevalikoimaa.

Brändiportfolioomme kuuluvat kaurapohjainen Aito-tuoteperhe, maitobrändit Maire ja Koria, kastikebrändi Nordic Cuisine sekä vesibrändi Vesi, hän luettelee.

Maailman puhtaimpien vesien äärellä, Kymijoen varrella Kouvolan Korialla sijaitsevan tuotantolaitoksen uusin teknologia takaa, että tuotteet pakataan vastaamaan niin vähittäiskaupan kuin ammattikeittiön tarpeita.

– Tuotekehitysosastomme on toimintamme kulmakivi, joka jatkuvasti tutkii uusia mahdollisuuksia hyödyntää arktista ja puhdasta suomalaista luontoa. Lisäksi ekologinen ajattelutapa kulkee läpi koko tuotantoketjun. Edellytämme, että myös toimittajiemme ja yhteistyökumppaniemme tulee toimia edellyttämiemme vastuullisten toimintaperiaatteiden mukaisesti, Kallio jatkaa.

Sujuva yhteistyö tuo tehokkuutta

Foodwestin tuotetietoasiantuntijat tekevät Kaslink Oy:n kanssa yhteistyötä heidän tuotteiden tuotetietojen osalta.

Foodwest hallinnoi Kaslinkin tuotetietoja Synkka-tallenuspalvelussa. Foodwest hoitaa uusien tuotteiden lisäykset ja vanhojen tuotteiden päivitykset Synkassa. Samalla voidaan tehdä myös tuotekuvien siirto Synkkaan.

Lisäksi Foodwest tarkistaa, että Kaslinkin tuotteiden pakkausvedokset täyttävät kotimaisen- ja EU-lainsäädännön vaatimukset. Näin Synkassa on aina samat lainsäädännön vaatimukset täyttävät tiedot kuin pakkauksessakin.

– Tallennus tapahtuu asiantuntemuksella ja ilman turhia viiveitä, myynti- ja tuotekoordinaattori Marika Heino toteaa.

– Pakkausmerkintöjen osalta pidämme huolta, että lainsäädännön vaatimat pakolliset tiedot ovat oikein suomeksi ja ruotsiksi. Pakollisia pakkausmerkintöjä ovat muun muassa elintarvikkeen nimi, nettosisältö, ainesosaluettelo. Lisäksi Suomessa merkinnät tulee pääsääntöisesti olla kummallakin kotimaisella kielellä, Foodwestin tuotetietopäällikkö Mari Riuttala kertoo.

– Foodwest on meille tärkeä kumppani muun muassa pakkausmerkintöjen oikeellisuuden varmistamisessa. Yhteistyö on sujuvaa, ja Foodwest pystyy vastaamaan akuutteihinkin tarpeisiimme erittäin ripeästi, Kaslinkin Kallio kehuu.

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.