Houkutteleva koukuttaja – Lumina Siemennäkkäri-leivontaseos

Linseed Oy:n Lumina-tuoteperhe kasvoi uudella tulokkaalla. Foodwest Oy tarjosi tuotekehitys- ja pakkausmerkintä osaamistaan Siemennäkkäri-leivontaseoksen ponnistaessa markkinoille.

Toimme oman näkökulman ja raaka-ainetuntemuksen, kun Linseed Oy halusi viimeistä viilausta siemenjauhoseokselle.

Linseed Oy:n markkinointipäällikkö Annemari Hahto piti helpottavana asiana myös sitä, että Foodwest Oy:ltä oli mahdollisuus ostaa Synkka-tuotetietojen tallennuspalvelua. Tällä tavalla uutuustuote saatiin vaivattomasti ja nopeasti tallennettua Synkka-järjestelmään.

Siemennäkkäri-leivontaseos on kiva, yksinkertainen ja helppo valmistettava vaikka mökillä. Lisätään vain vesi ja öljy sekä ripaus sormisuolaa pintaan. Uunissa reilu 30 minuuttia ja ravitseva herkuttelu voi alkaa.  Tuote on luontaisesti gluteeniton ja lisäaineeton. Tuote sisältää runsaasti magnesiumia ja omega-3-rasvahappoja sekä merkittävästi proteiinia ja kuitua. Jauhoseoksessa on käytetty suomalaista öljypellavaa, joka on tutkitusti todettu sisältävän runsaasti ravintoaineita.

Uusi Siemennäkkäri-leivontaseos löytyy tällä hetkellä Keskon valikoimista, Halpa-Hallista, Veljekset Keskiseltä, Punnitse ja Säästä myymälöistä, Pohjanmaan alueen S-kaupoista, Pirjon Pakarin myymälöistä, Ekokauppa Mirtelosta, Vaasan Ekoshopista sekä Hyvinvoinnin tavaratalosta.

Lumina-tuoteperhe tarjoaa lisäksi neljä luontaisesti gluteenitonta leivontavalmista jauhoseosmixiä: Vaalean vuokaleipä, tumman reikäleipä, yrttisämpylä ja muffinssi. Leivonta ei voisi olla helpompaa! Kaikissa näissä Foodwest Oy on ollut mukana kehityksessä.

Olemme mukana leipuripäivillä Oulussa, jossa esillä myös Lumina-tuoteperhe.

Jaa

Uutishuone

Liity mukaan uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Foodwestin tapahtumista ja koulutuksista sekä elintarvikealan ajankohtaisista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.