Foodwestin tuotetietopalvelut palvelevat monipuolisesti

Tuotetiedot viimeistelevät tuotteen

Tuotekehityksen viimeisin, mutta ei todellakaan vähäisin vaihe on pakkausmerkintöjen laatiminen. Pakkausmerkinnät vaikuttavat moneen asiaan; niillä voi viestiä kuluttajille tuotteen ominaisuuksista, allergeeneista tai pyrkiä erottautumaan muista kilpailevista tuotteista.

– Tuotetiedot ovat myös hyvin tärkeä osa jo tuotekehitysvaihetta. Me Foodwestin tuotetietopalvelun asiantuntijat toimimmekin jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen kanssa, toteaa Foodwestin tuotetietoasiantuntija Tuulia Lindroos (kuvassa vasemmalla).

– Meiltä on siis mahdollista saada apua tuotetietoasioihin joko laajemmin lähtien liikkeelle tuotekehitysprosessista tai raaka-
aineiden lainsäädäntöselvityksistä aina yksittäisiin asioihin liittyen esimerkiksi ravintoarvolaskelmiin tai pakkaustekstien käännöksiin, lisää tuotetieto – ja tuotekehitysasiantuntija Irina Männistö (oik.).

– Olemme myös Synkka -kumppaniyritys ja voimme toimia monipuolisesti asiakkaan tukena kaikissa
Synkka-asioissa. Olennaisimpina mainittakoon uusien tuotetietojen tallentaminen, olemassa olevien tietojen päivittäminen ja tuotekuvien lisääminen, Männistö jatkaa.

Voit kääntyä Foodwestin tuotetietoasiantuntijoiden puoleen kaikissa tuotetietoasioissa.
Tarvittaessa tiimiin voidaan ottaa mukaan myös esimerkiksi ravitsemusasiantuntija, jolloin esimerkiksi väitteitä voidaan arvioida laajasti eri näkökulmista.

 

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi!

 

Pakkausmerkintä- ja lainsäädäntöpalvelu palvelee osoitteessa: pakkausmerkinnat@foodwest.fi

Synkka-tallennuspalvelu palvelee osoitteessa: tuotetieto@foodwest.fi

 

Tuotetietotiimin suorat yhteystiedot löydät täältä.

 

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.