Synkkaan tulossa muutoksia keväällä 2021

Ajankohtaista tietoa Synkan muutoksista

GTIN-koodittomien lavojen käyttö tuotetietopankissa loppuu toukokuussa. Myös pakkaushierarkioita selkeytetään. Koodittomien lavojen tiedot poistetaan Synkasta ensi toukokuussa. Mikäli lava on tilaus- ja/tai toimitusyksikkö eli tuotteita todellisuudessa toimitetaan täydellä lavalla, tulee jatkossa lava perustaa koodillisena eli lavalle tulee lisätä oma GTIN-koodi. Tämä koskee kaikkia lavoina käsiteltäviä kuljetusyksiköitä eli lavoja, dollyja ja rullakoita.

Jatkossa pakkaushierarkiassa on käytössä kolme vaihtoehtoa: vähittäistuote, kuljetuspakkaus ja lava. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että display shipperit poistuvat ja jatkossa ne perustetaan kuljetuspakkauksena tai lavana. Mikäli display shipper on esimerkiksi esillepantava myymälälava, tämä tulee siis päivittää lavaksi ennen toukokuun päivitystä.

Olethan hyvissä ajoin liikkeellä, jotta tuotetiedot ovat toukokuussa ajan tasalla eikä järjestelmästä poistu sellaisia tietoja, joita asiakkaanne tarvitsevat.

Koska ylipäätään olet viimeksi tarkistanut tuotteidesi tiedot Synkassa ja vastaavatko ne pakkauksissa olevia tietoja?

Elintarvikkeiden verkkokauppa lisääntyy jatkuvasti ja myös tuotekuvilla on suuri merkitys kuluttajan ostopäätökseen. Onhan tuotteillasi jo laadukkaat kuvat Synkassa?

Ole yhteydessä, me olemme valmiita auttamaan!

tuotetieto@foodwest.fi  tai  Myynti: Puh. 040 1750 259  myynti@foodwest.fi

Tuotetietotiimin täydelliset yhteystiedot löydät tästä.

Jaa

Uutishuone

Liity mukaan uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Foodwestin tapahtumista ja koulutuksista sekä elintarvikealan ajankohtaisista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.