Foodwestillä haussa Timantintekijä

Haemme TUOTETIETOASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoen tai Tampereen toimipisteellemme. Työtä on mahdollista tehdä myös etätyönä.

Olet tarkka ja järjestelmällinen vastuunkantaja ja sinulla on työkokemusta liittyen elintarvikkeiden pakkausmerkintöihin ja niihin liittyvään lainsäädäntöön. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (yliopisto tai amk). Suomen kielen lisäksi hyvä kirjallinen englannin ja ruotsin kielen taito ovat välttämättömiä, muut kielet katsotaan eduksi.

Tuotetietoasiantuntijana vastaat itsenäisesti monipuolisista asiakastoimeksiannoistamme. Työ sisältää asiakkaidemme pakkausmerkintöjen laatimista ja tarkistamista, ravintoarvojen laskemista sekä käännösten laatimista. Lisäksi työ sisältää pakkausmerkintälainsäädännön konsultointia sekä tuotetietojen tallentamista ja ylläpitoa Synkka-tuotetietojärjestelmässä. Perusosaaminen pakkausmerkinnöistä on perusedellytys, mutta tarvittaessa koulutamme muihin tehtäviin. Elintarvikkeiden raaka-aineiden tuntemus ja ravitsemusosaaminen katsotaan eduksi. Tueksesi saat ammattitaitoisen tuotetietotiimimme, jonka jäsenenä toimit ja johon pidät yhteyttä päivittäin.

Tarjoamme sinulle iloisen ja välittömän työyhteisön, jonka työilmapiiri on huippuluokkaa. Lisätietoa työstä ja sen sisällöstä antaa tuotetietopäällikkö Mari Riuttala puh. 045 675 4389 / pe 13.12. klo 10-12 ja ti 17.12. klo 12-14. Laita tiivis hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta 19.12.2019 mennessä. LINKKI

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.