Foodwest Oy hakee Seinäjoelle toimitusjohtajaa

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä muihin tehtäviin Foodwest Oy hakee Seinäjoelle TOIMITUSJOHTAJAA.

Foodwest Oy on vakavarainen ja riippumaton vuonna 1995 perustettu elintarvikealan asiantuntijayritys, joka on vakiinnuttanut valtakunnallisen asemansa elintarvikealan kehittäjänä. Yrityksen toimipaikat sijaitsevat Seinäjoella ja Tampereella.

Tehtävässäsi vastaat Foodwest Oy:n tulosvastuullisesta johtamisesta ja yhtiön kehittämisestä.  Toimessasi johdat innovatiivisten liiketoimintamahdollisuuksien myyntiä, tutkimista ja kehittämistä.

Haemme vahvasti myyntihenkistä toimitusjohtajaa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös kokemusta liikkeenjohdollisista tehtävistä (ml. talous ja henkilöstöjohtaminen). Arvostamme verkostoitumiskykyä niin yrityksiin kuin tutkimuslaitoksiin ja korkeakouluihin sekä kykyä kehittyä vaativaan asiantuntijaorganisaation esimiestehtävään. Tehtävässä edellytetään hyvää englannin kielen taitoa. Eduksi luetaan myös kokemus elintarvikealalta.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaisen elintarvikealan tutkimus- ja kehityskenttään sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä suomalaiselle elintarviketeollisuudelle elintärkeitä kilpailu- ja menestystekijöitä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Foodwest Oy:n hallituksen pj Merja Leino, puh 040 580 1210 ja lisätietoa yrityksestä löytyy www.foodwest.fi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään sähköpostitse 23.8.2022 mennessä osoitteeseen merja.leino@atria.com.

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.