Foodwest lisäresurssina Food Service -sektorissa toimiville

Foodwest palvelee kokonaisvaltaisesti Food Service -sektoria, tukkuliikkeitä ja elintarviketeollisuutta. Palvelussa autetaan esimerkiksi raaka-ainetestauksessa, tuotekehitysprosessin systematisoinnissa ja reseptikehityksessä, huomioiden aina erityisruokavaliot ja ravitsemuksellisuus. Lisäksi tarjotaan erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia.

Foodwestin Food Service -palvelut tarjoavat laajasti ratkaisuja ruokapalvelutoimijoiden sekä ravintola- ja kahvilayrittäjien eri tarpeisiin. Food Service -tiimin puoleen voikin kääntyä aina, kun tarvitaan ulkopuolista asiantuntijaa lisäavuksi esim. tuotekehitykseen, elintarviketurvallisuuteen, työntutkimukseen tai vastuullisuuteen liittyvissä asioissa. Saman palvelun kautta onnistuvat myös sopimusvalmistus ja pakkaus sekä ideointiworkshopit. Myös laajat kehitysprojektit liittyen esimerkiksi tuotannon keskittämiseen sekä erilaiset koulutuskokonaisuudet ovat Food Service -tiimin arkipäivää.

Lisäksi Food Service -palvelut tarjoavat ravitsemusasiantuntijapalveluita. Näitä voidaan hyödyntää esimerkiksi ruokapalveluiden ravitsemuslaadun varmistamiseen ja kehittämiseen ravitsemus- ja ruokasuositusten mukaisesti.  Ravitsemustiimi mm. tarkistaa ja analysoi eri ikäryhmien ruokalistat ravitsemuskriteerit huomioiden. Foodwest voi olla tukena myös erityisruokavalioiden ravitsemuslaadun suunnittelussa sekä tarjota henkilökunnalle käytännön ohjausta.

”Monet ravitsemustiimin projekteista liittyvät eri ikäryhmille suunnattujen ruokalistojen analysointeihin. Esimerkiksi ruokalistojen tarkistuksessa emme ainoastaan kerro asiakkaalle tarvittavista ravitsemuksellisista muutoksista, vaan yhteistyössä tuotekehitystiimin kanssa tarjoamme heille ratkaisuja aivan reseptitasolla. Lisäksi teemme paljon erityisruokavalioihin liittyviä kehitysprojekteja. Tarjoamme asiakkaille myös räätälöityjä koulutuksia, jotka hyvin usein ovat erityisruokavalioihin ja ravitsemukseen liittyviä. Olemmekin saaneet koulutuksistamme paljon hyvää palautetta,” Foodwestin kehityspäällikkö Sissi Kaskela kertoo.

Food Service -palvelut ovat apuna myös silloin, kun esimerkiksi ravintolatoimijan ruokatuote halutaan tuotteistaa kauppojen hyllyille. Ravitsemus- ja tuotekehitystiimin yhteistyöllä löytyvät tuotteeseen sopivat teolliset raaka-aineet ja varmistutaan tuotteen ravitsemuslupauksista. Lisäksi kehitysprojektissa voi olla mukana esimerkiksi tuotanto- ja prosessikehitykseen erikoistunut asiantuntija.

Foodwest auttaa myös teollisuutta kehittämään Food Service -toimijoille suunnattuja raaka-aineita ja tuotteita asiakaslähtöisesti tutkimalla esimerkiksi tuotteen tai pakkauksen toimivuutta ammattikeittiöiden toimintaympäristöissä tai selvittämällä ammattikeittiön toiveita ja tehostamistarpeita, joihin teollisuus voisi tarjota ratkaisuja.

”Meillä on tosi moniosaava tiimi eri aihealueisiin. Olipa kyseessä esimerkiksi tuotekehitys tai ravitsemus, meiltä löytyy juuri sen alan asiantuntija. Etunamme onkin se, että yhden katon alta löytyy monta eri osaajaa, jolloin pystymme vastaamaan moniin erilaisiin tarpeisiin,” Kaskela päättää.

Katso vielä tarkemmat FS-palvelumme nettisivuiltamme: Food service -palvelut – Foodwest

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.