Foodwest Oy hakee elintarvikealan tuotekehitysasiantuntijaa Seinäjoen toimipisteeseen

Foodwest Oy hakee elintarvikealan tuotekehitysasiantuntijaa Seinäjoen toimipisteeseen

 

Tuotekehitysasiantuntijana vastaat elintarvikkeiden tuotekehitykseen liittyvien asiakastoimeksiantojemme kokonaisvaltaisesta suorittamisesta, sisältäen projektien suunnittelun, käytännön näytevalmistukset, tuotannon koeajot sekä raportoinnin. Myös asiakasneuvottelut ja tarjousten laatiminen sekä erilaisten koulutusten pitäminen asiakkaillemme voivat kuulua toimenkuvaasi. Seinäjoen toimipisteemme modernit tuotekehitystilat ja laitteistot ovat käytössäsi, samoin asiantuntevan tuotekehitystiimimme ja työyhteisömme tuki kaikessa tekemisessäsi.

 

Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista elintarvikkeiden tuotekehitykseen liittyvistä tehtävistä sekä ymmärrystä elintarvikkeiden teollisista prosesseista. Lisäksi otamme huomioon kokemuksesi ja osaamisesi muissa kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Odotamme sinulta innovatiivista asennetta, järjestelmällisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä. Tärkeintä on halu toimia asiantuntijatyössä, tarttua innokkaasti uusiin työtehtäviin ja kehittyä monipuoliseksi osaajaksi elintarvikkeisiin liittyvissä asiakasprojekteissa.

 

Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen työtehtävä. Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoiveineen 6.5.2024 mennessä. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Kaisa Penttilä, puh. 0447831420, 22.4. klo 14-16 ja 23.4. klo 14-16.

https://foodwestoy.teamtailor.com/jobs/3801788-tuotekehitysasiantuntija

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.