Foodwest Oy:lle FSSC 22000 -sertifikaatti

Elintarviketurvallisuuteen kohdistuvat vaatimukset kasvavat jatkuvasti. Niin kuluttajat kuin viranomaisetkin vaativat, että kaikkien elintarvikkeiden on oltava korkealaatuisia ja kuluttajalle turvallisia.  ISO 22000 on elintarviketurvallisuuden johtamisjärjestelmästandardi, joka kattaa koko toimitusketjun. FSSC 22000 on maailmanlaajuinen Global Food Safety Initiativen (GFSI) hyväksymä elintarviketurvallisuusstandardi, joka perustuu ISO 22000 -standardiin ja jota vaaditaan monien maailman suurimpien jälleenmyyjien toimesta. Usein FSSC 22000 -sertifikaatti on usein edellytyksenä viennin aloittamiselle. 

 

Foodwest Oy:n Seinäjoen tuotantolaitokselle on myönnetty FSSC 22000 -sertifikaatti.  
– Tämä Bureau Veritaksen myöntämä elintarviketurvallisuussertifikaatti on osoitus hienosta saavutuksestamme ja pitkäjänteisestä sitoutumisestamme ammattimaiseen ja johdonmukaiseen toiminnan jatkuvaan kehittämiseen, kertoo kehitysjohtaja Kaisa Penttilä. Järjestelmän rakentamisessa ja kehittämisessä on mukana koko tuotannon henkilöstö. Jokainen vaikuttaa omalla toiminnallaan siihen, että valmistamamme tuotteet ovat laadultaan korkeatasoisia ja turvallisia. Sopimusvalmistamme ja pakkaamme tehtaalla asiakastoimeksiantoina erilaisia elintarvikkeita kuten esimerkiksi mehuja, kastikkeita, ravintolisiä ja alkoholituotteita, niin kotimaahan kauppojen hyllyille kuin vientiinkin. 

 

– Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän ylläpidossa hyödynnämme Umbrella Interactivea 
Umbrella Interactive on helppokäyttöinen tiedolla johtamisen ohjelmisto, jonka avulla digitalisoimme ja automatisoimme prosessitiedon keruuta, vastuiden jakamista, laadun ja vaatimusten dokumentointia sekä tiedon analysointia. Koska ohjelma toimii kaikilla päätelaitteilla, sen käyttö on helppoa ja reaaliaikaista 
Me myös jälleenmyymme edellä mainittua ohjelmistoa ja asiantuntijat auttavat asiakkaitamme myös sen käyttöönotossa, päättää Kaisa. 

 

Lisätietoja:  
kehitysjohtaja Kaisa Penttilä 
kaisa.penttila@foodwest.fi  
0447831420 

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.