Etsitkö sopimusvalmistajaa?

Foodwest Oy sopimusvalmistaa ja -pakkaa erilaisia elintarvikkeita tehtaallaan Seinäjoella. Olemme erikoistuneet nestemäisten tuotteiden, kuten mehujen, smoothieiden, kastikkeiden ja ravintolisien prosessointiin ja pullottamiseen, mutta laaja prosessilaitevalikoimamme mahdollistaa myös erilaisten kiinteiden ja jauhemaisten tuotteiden käsittelyn ja annostelun.

Pakattava tuote tai sen raaka-aineet toimitetaan esim. kontissa, tynnyrissä tai suursäkissa ja tarvittaessa tuote voidaan valmistaa tehtaallamme. Tuotteellesi sopivat pakkausmateriaalit tilataan pakkausmateriaalitoimittajilta. Toimimme sertifioidun FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän mukaisesti. Kauttamme saat tarvittaessa palvelut myös tuotekehitysvaiheeseen ja pakkausmerkintöihin.


Pakkausvaihtoehtona erilaiset pussipakkaukset

Ketjupussipakkauskoneen pussit toimitetaan valmiiksi painettuna. Pussien koko ja muoto ovat vapaasti valittavissa. Pusseihin voi halutessaan valita doypack-pohjan ja uudelleensuljentamahdollisuuden. Annostelemme pusseihin tuotteesi joko automaattiannostelijalla tai volyymimitalla, riippuen ajoeräkoosta ja pakattavasta tuotteesta.


Sachet-pakkauskone muodostaa peruspussin kirkkaasta, yksivärisestä tai painetusta kalvosta. Pienempi sachet-pussi, leveydeltään 45 mm, sopii kerta-annosten pakkausratkaisuksi esim. kastikemaisille tuotteille tai tuotenäytteille. Lisäksi pakkauskoneella voi pakata tuotetta suurempaan pussiin, joka on leveydeltään 100 mm. Pusseihin voidaan printata erämerkinnät ja päiväykset, ja tarvittaessa leikata pussin reunaan repäisyviilto.

 

 

 


Pakkausvaihtoehtona erilaiset pullot, purkit, sangot ja kanisterit

Nestemäisten tuotteiden sekoitus- ja lämpökäsittelyprosesseja; kuten raaka-aineiden sekoitus, pastörointi, jäähdytys, löytyy niin pieniin koeajoeriin kuin jatkuvaan tuotantoonkin. Ajoeräkoot ja volyymit arvioidaan tuotteen vaatiman prosessin ja tavoitellun säilyvyysajan mukaan. Pullotuslinjamme on suunniteltu joustaviksi ja muokattaviksi. Tämä mahdollistaa eri kokoisten ja eri muotoisen muovista tai lasista valmistettujen pullojen ja purkkien, tai erilaisten sankojen ja kanistereiden hyödyntämisen.

Automaattisia annostelulaitteistoja ja korkittimia erimallisille korkeille löytyy erilaisille pakkausratkaisuille. Pakkaustestien ja koeajojen kautta varmistetaan tuotteen säilyvyys ja pakkausmateriaalin toimivuus linjoillamme.

 


Tehtaan yhteyshenkilöt

Ole yhteydessä, niin jutellaan lisää ja käydään läpi yhdessä, miten voisimme parhaiten auttaa teitä ja tuotteitanne menestymään.

Kehitysjohtaja Kaisa Penttilä, puh. 044 783 1420

Tuotantopäällikkö Nina Berg, puh. 040 413 5081

Lisätietoa ja esittelyvideon (kesto 1 min) tehtaamme laitteistoista ja prosesseista löydät nettisivuillamme: https://foodwest.fi/palvelut/valmista-tuote/sopimusvalmistus-ja-pakkaaminen/

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.