Sähköiset tutkimustyökalut palvelevat myös poikkeusoloissa

Foodwestin sähköiset tutkimustyökalut kuluttajaymmärrykseen tuovat myös poikkeustilanteen vallitessa näkemystä yritysten päätöksenteon tueksi.
Toteutamme sekä kvalitatiivisia että kvantitatiivisia tutkimuksia monin eri menetelmin.

Foodwestin markkinatutkimuspalvelut palvelee elintarvikealaa 24/7

Verkossa ja etänä tapahtuva tiedonkeräys on nyt hyvässä iskussa, sillä monissa kodeissa on nyt aikaa ja innostusta lähteä mukaan tutkimukseen.

Alla muutamia esimerkkejä:

Fokusryhmäkeskustelut on usein mahdollista toteuttaa etäkeskusteluina tai Omenakori-yhteisötutkimuspalvelussamme. Osallistujille on mahdollista toimittaa myös testinäytteitä.

Teemahaastatteluita toteutamme myös etäyhteyksin. Nykyaikaisilla työkaluilla myös tutkimusmateriaalien jakaminen kuluttajalle onnistuu myös etäyhteydellä.

Omenakori Online-yhteisöt pyörivät tällä hetkellä hyvin Omenakori-palvelussamme. Menetelmä sopii sekä suppeiden että laajempien kvalitatiivisten tutkimuskokonaisuuksien toteuttamiseen. Kuluttajat osallistuvat keskusteluihin ja tehtäviin suljetulla verkkoalustalla tutkimusjakson aikana ja Foodwestin asiantuntijat moderoivat keskusteluja.

Konseptitutkimukset, Usage & attitude -tutkimukset, pakkaustutkimukset sekä monet muut projektit on mahdollista toteuttaa verkkokyselyinä kuluttajapaneelissa. Otokset voivat olla useista sadoista useisiin tuhansiin vastaajiin ja menetelmä on sekä nopea että kustannustehokas.

Tuotetestausta toteutamme tällä hetkellä tavallista pienemmällä mittakaavalla. Näytteitä on kuitenkin edelleen mahdollista toimittaa kuluttajille arvioitavaksi kotiin. Tehtaallamme on myös mahdollista pakata tuotenäytteitä testipakkauksiin. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja toimimme niiden mukaisesti.

Millainen haasteesi onkaan, ole yhteydessä ja mietitään siihen yhdessä paras ratkaisu. Pidetään yhdessä kehityksen pyörät pyörimässä myös poikkeusolojen aikana! 

myynti@foodwest.fi     Puh. 040 1750 259

Voit olla myös suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme, joiden yhteystiedot löydät
tästä linkistä tai voit varata kalenteri sopivan ajan lisäkeskusteluille tästä linkistä.

Foodwestin uudesta pilottitehtaasta ja palveluista voit lukea
alla olevista linkeistä

Uusi pilottitehdas

Kuluttajaymmärrys

Tuotekehitys Valmistus

Laatu ja elintarviketurvallisuus

Tuotetietopalvelu

RavitsemustiimiFoodservice

 

myynti@foodwest.fi     Puh. 040 1750 259

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.