Avoin työpaikka: Prosessityöntekijä

Tuotannon kasvaessa haemme prosessityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Foodwestin elintarviketehtaalle Seinäjoelle. Työ on vuorotyötä, pääosin aamu- ja iltavuoroja (7-15, 15-23) sekä satunnaisia yö- ja lauantaivuoroja.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisia elintarvikkeiden valmistukseen ja pakkaamiseen liittyviä töitä, mm. raaka-aineiden punnitusta, prosessin valmistelua ja ohjausta, elintarvikkeiden pakkaamista ja annostelua pakkauksiinsa, omavalvonnan kirjauksia, näytteenottoa, linjan puhdistuksia ja pesuja. Teemme paljon erilaisia koeajoja tehtaalla, joissa saat olla mukana suunnittelemassa ja kehittämässä prosesseja.

Koulutamme tehtävään, mutta aikaisempi työkokemus alalta on suositeltavaa. Tärkeintä on halu toimia prosessityössä, tarttua innokkaasti uusiin työtehtäviin ja kehittyä monipuoliseksi osaajaksi elintarvikkeiden valmistus- ja pakkausprosesseissa.

Pyydämme lähettämään hakemukset tästä linkistä 19.4.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa tuotantopäällikkö Nina Berg, puh. 040 4135081.

Hae paikkaa tästä.

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.