Foodwest järjestää ajankohtaisen verkkokoulutuksen HACCP -tiimiläisille

Kirkasta tiimillesi HACCP ja ilmoita koko joukko etäkoulutukseen!
Teams-koulutuksessa käymme läpi HACCP-vaiheet ja -periaatteet käytännönläheisesti Codex Alimentariuksen vaatimusten pohjalta.

 

HACCP/elintarviketurvallisuustiimin vetäjän vastuulla on huolehtia tiimin osaamisesta

Maailman elintarviketurvallisuuspäivää vietetään 7.6. Ydinasia elintarviketurvallisuudessa maanosasta riippumatta on riskien tunnistaminen ja niiden hallintakeinojen määrittely HACCP-järjestelmän avulla.

– Olipa käytössäsi säädösten mukainen omavalvonta tai mikä tahansa sertifioitu elintarviketurvallisuusjärjestelmä (FSSC 22000, IFS tai BRC), HACCP-ohjelma on katselmoitava ja päivitettävä vähintään vuosittain, viestittää Foodwestin kehityspäällikkö Sirkku Aarinen. Tiimin vetäjän vastuulla on huolehtia HACCP-tiimin osaamisesta ja koulutuksesta.

Koulutus HACCP-tiimille Teams -alustalla 7.6.2022 klo 12.30-14.30

Koulutuksen ohjelma:

  • HACCP-vaiheet ja periaatteet elintarviketurvallisuuden kehittämisessä
  • HACCP-tiimin tehtävät, osaaminen ja jäsenten roolit
  • HACCP-periaatteiden soveltaminen käytännössä
  • Lyhyt loppukoe

Kokonaisuuteen osallistuvat saavat koulutuksesta todistuksen. 
Kouluttajana toimii Foodwestin laadunhallinnan ja elintarviketurvallisuuden asiantuntija.
Koulutuksen hinta on 295 € (alv 0) / yritys. Koulutus laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittautumiset 4.6.2022 mennessä tästä linkistä.

 

Lisätietoja:

Kehityspäällikkö
Sirkku Aarinen
Puh. 050 089 1814
sirkku.aarinen@foodwest.fi

 

Jaa

Lue myös

Food Service(5)
Hankkeet(11)
Ideamylly(19)
Kuluttajatutkimus(76)
Laatu ja elintarviketurvallisuus(42)
Luokitusvalvonta(10)
Ravitsemus(5)
Ravitsemustiimi(3)
Rekry(11)
Sopimusvalmistus(10)
Suomalainen menestysresepti(45)
Tiedote(2)
Timanttien tekijät(41)
Tuotekehitys(61)
Tuotetietopalvelu(27)
Valmistus(11)
Yleiset(65)