Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Foodwest järjestää ajankohtaisen verkkokoulutuksen HACCP -tiimiläisille

Kirkasta tiimillesi HACCP ja ilmoita koko joukko etäkoulutukseen!
Teams-koulutuksessa käymme läpi HACCP-vaiheet ja -periaatteet käytännönläheisesti Codex Alimentariuksen vaatimusten pohjalta.

 

HACCP/elintarviketurvallisuustiimin vetäjän vastuulla on huolehtia tiimin osaamisesta

Maailman elintarviketurvallisuuspäivää vietetään 7.6. Ydinasia elintarviketurvallisuudessa maanosasta riippumatta on riskien tunnistaminen ja niiden hallintakeinojen määrittely HACCP-järjestelmän avulla.

– Olipa käytössäsi säädösten mukainen omavalvonta tai mikä tahansa sertifioitu elintarviketurvallisuusjärjestelmä (FSSC 22000, IFS tai BRC), HACCP-ohjelma on katselmoitava ja päivitettävä vähintään vuosittain, viestittää Foodwestin kehityspäällikkö Sirkku Aarinen. Tiimin vetäjän vastuulla on huolehtia HACCP-tiimin osaamisesta ja koulutuksesta.

Koulutus HACCP-tiimille Teams -alustalla 7.6.2022 klo 12.30-14.30

Koulutuksen ohjelma:

  • HACCP-vaiheet ja periaatteet elintarviketurvallisuuden kehittämisessä
  • HACCP-tiimin tehtävät, osaaminen ja jäsenten roolit
  • HACCP-periaatteiden soveltaminen käytännössä
  • Lyhyt loppukoe

Kokonaisuuteen osallistuvat saavat koulutuksesta todistuksen. 
Kouluttajana toimii Foodwestin laadunhallinnan ja elintarviketurvallisuuden asiantuntija.
Koulutuksen hinta on 295 € (alv 0) / yritys. Koulutus laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittautumiset 4.6.2022 mennessä tästä linkistä.

 

Lisätietoja:

Kehityspäällikkö
Sirkku Aarinen
Puh. 050 089 1814
sirkku.aarinen@foodwest.fi

 

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.