Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SUPERHYVÄ! Startti Helsingissä 21.11.2018

Erihyvä-hankkeen menestyksen siivittämänä syntyi Superhyvä – Uusilla avauksilla menestykseen, joka käynnistyy starttitilaisuudella Helsingissä 21.11. Erihyvä keskittyi erityisruokavalioihin, mutta Superhyvän kenttä on laajempi: kaikki hyvinvointituotteet. Näihin luetaan mm. kasvis- ja luomutuotteet, arktiset tuotteet, erityisruokavaliotuotteet, ravintolisät, funktionaaliset tuotteet, superfood-tuotteet ja hyönteistuotteet. Lisäksi aivan uutena aihealueena hankkeessa ovat luonnonkosmetiikka ja syötävä kosmetiikka, jotka ovat maailmalla nosteessa juurit nyt. Kosmetiikassa käytetään usein samoja raaka-aineita kuin elintarvikkeissa ja ravintolisissä. Tämä voi olla uusi mahdollisuus myös pienille maaseudun yrityksille.

Hankkeen vetäjänä toimii Foodwest Oy ja yhteistyökumppaneina ovat mm. Into Seinäjoki Oy, Fennopromo Oy (Market Wise-hanke) sekä Turun yliopiton Brahea-keskus (Ruokasektorin koordinaatiohanke). Hanke kestää vuoden 2020 loppuun ja se tarjoaa konkreettista tietoa markkinoista, raaka-aineista, lainsäädännöstä, tuotekehityksestä ja valmistusteknologioista kaikille avoimissa tilaisuuksissa eri puolella Suomea. Erikseen järjestetään hyönteis- ja kosmetiikkapäivät sekä ulkomaille suuntautuvat opastetut messu- ja opintomatkat. Pienille maaseudulla sijaitseville pilottiyrityksille voidaan lisäksi tarjota yrityskohtaisia kehityspäiviä. Hanketta rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma.

Tule mukaan starttitilaisuuteen 21.11. kuulemaan lisää hankkeesta, ajankohtaisista trendeistä, kuluttajan mielipiteistä sekä vähittäiskaupan näkymistä sekä kansainvälisistä trendeistä ja markkinoista. Vähittäiskaupasta olemme saaneet paikalle huippuesiintyjät: valikoimajohtaja Antti Oksa S-ryhmästä sekä asiakasnäkemysjohtaja Heidi Jungar K-ryhmästä. Kansainvälisen esityksen asiantuntijana on Roseanna Evans, HRA Food & Drink, UK.

Starttitilaisuudessa käynnistetään myös haku pilottiyritykseksi hankkeeseen.

Katso tilaisuuden ohjelma TÄSTÄ

Ilmoittaudu tilaisuuteen TÄÄLLÄ

 

Lisätiedot: Eeva-Liisa Häkli (eeva-liisa.hakli@foodwest.fi, 040 8255056)

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.