Ruokaviennin ekosysteemi -hanke yhdistää elintarvikealan eri toimijat edistämään ruokaviennin kansallisia tavoitteita

Suomalaisen ruokaviennin kaksinkertaistaminen on asetettu hallitusohjelman tavoitteeksi. Se edellyttää viennin toimintatapojen uudistamista ja vahvaa toimijoiden välistä yhteistyötä.

 

Tämän hankkeen tavoitteena on selvittää miten yhteistoiminnallisuuden kautta voidaan Suomen ruokavientiä kannattavasti kasvattaa ja konseptoida alueelle valtakunnallinen ruokaviennin osaamiskeskittymä ja ekosysteemi.

 

Hankkeen toimintoihin kuuluvat toimintamallin suunnittelu, konseptointi sekä testauttaminen ja arviointi ruoka-alan vientipilottien kautta. Toimintamallin tavoitteena on kehittää toimijoiden välistä saumatonta yhteistyötä niin alueellisesti kuin kansallisesti yritysten ruokaviennin edistämiseksi.

 

Ruokaviennin ekosysteemin on tarkoitus saattaa yhteen useita ruoka-alan yrityksiä, TKI-alan toimijoita, julkisia organisaatioita sekä koulutus- ja opetusalan instituutioita niin Etelä-Pohjanmaalla kuin Suomen laajuisestikin, unohtamatta kansainvälisen verkoston rakenteita.

Hankkeen vetäjät Foodwestillä

Ryhdytäänkö töihin?

Olemme valmiina uusille ideoille ja haasteille.

Yhteydenottopyyntö

Lähetä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö tällä lomakkeella, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tai voit myös ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse. Heidän yhteystietonsa löydät yllä olevasta linkistä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.