Ruokaviennin ekosysteemin kehittämiselle on selkeä tilaus ja me täällä Seinäjoella olemme valmiita hommiin.

Hanketiedot


Hankeaika:
1.6.2023 – 31.12.2025


Rahoitus:
Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) 80% omarahoitus 20%


Toteuttajat:
Into Seinäjoki Oy (päätoteuttaja)
Foodwest Oy (osatoteuttaja)


Budjetti:
314 934 €


Tavoitteet


Hankkeen tavoitteena on selvittää, miten yhteistoiminnallisuuden kautta voidaan Suomen ruokavientiä kannattavasti kasvattaa ja konseptoida alueelle valtakunnallinen ruokaviennin osaamiskeskittymä ja ekosysteemi. Hankkeen toimintoihin kuuluvat toimintamallin suunnittelu, konseptointi sekä testauttaminen ja arviointi ruoka-alan vientipilottien kautta.

Hankkeen vetäjät Foodwestillä

Ryhdytäänkö töihin?

Olemme valmiina uusille ideoille ja haasteille.

Yhteydenottopyyntö

Lähetä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö tällä lomakkeella, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tai voit myös ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse. Heidän yhteystietonsa löydät yllä olevasta linkistä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Uutishuone

Liity mukaan uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Foodwestin tapahtumista ja koulutuksista sekä elintarvikealan ajankohtaisista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.