Hankeaika:
1.6.2023 – 31.12.2025
Rahoitus:
Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) 80% omarahoitus 20%
Toteuttajat:
Into Seinäjoki Oy (päätoteuttaja)
Foodwest Oy (osatoteuttaja)
Budjetti:
314 934 €
Hankkeen tavoitteena on selvittää, miten yhteistoiminnallisuuden kautta voidaan Suomen ruokavientiä kannattavasti kasvattaa ja konseptoida alueelle valtakunnallinen ruokaviennin osaamiskeskittymä ja ekosysteemi. Hankkeen toimintoihin kuuluvat toimintamallin suunnittelu, konseptointi sekä testauttaminen ja arviointi ruoka-alan vientipilottien kautta.
"*" näyttää pakolliset kentät
Tuotannon saapuvat ja lähtevät puh. 0504793585
Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Foodwestin tapahtumista ja koulutuksista sekä elintarvikealan ajankohtaisista aiheista.
"*" näyttää pakolliset kentät