Foodwest Oy toimittaa jatkossa Umbrella Interactive -ohjelmiston elintarvikealalle

Atao Oy ja Foodwest Oy ovat solmineet liiketoimintakaupan, jossa Ataon digitalisointia ja vastuullisuutta koskevat asiantuntijapalvelut siirtyvät elintarvikealan tuoteturvallisuusjärjestelmien osalta Foodwestille. Osana järjestelyä Foodwestille siirtyy myös yksinoikeus Umbrella Interactive -ohjelmiston myyntiin elintarvikealalla. Samalla vastuullisuusasiantuntija Viivi Wanhalinna siirtyy Foodwestin palvelukseen 1.12.2019 alkaen. Atao Oy säilyy kaupan jälkeenkin itsenäisenä yrityksenä ja sen liiketoiminta jatkuu muilta osin, kuten Umbrella Interactiven ohjelmistokehityksen osalta, ennallaan.

Liiketoimintakauppa on positiivinen kehitysaskel kasvutarinassamme. Järjestely mahdollistaa Umbrella Interactiven jatkokehityksen nojautuen Foodwestin vahvaan toimialatuntemukseen. Jatkossa Foodwest Oy tuottaa asiantuntijapalvelut elintarvikealan asiakkaillemme laajentuneilla mahdollisuuksilla”, kommentoi Atao Oy:n toimitusjohtaja Ville Mäki.

Järjestely ei aiheuta käytännön muutoksia Atao Oy:n nykyisille Umbrella-asiakkaille. Asiakkaiden Umbrella-tietokannat säilyvät Ataon hallinnoimilla palvelimilla ja tekniset tukipalvelut säilyvät ennallaan.

Suomen parhaat elintarvikepohjaiset tuotteet syntyvät meidän kanssamme. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme tarjota laajalle asiakaskunnallemme jatkossa myös digitaalisen alustan toimintajärjestelmien ja tuoteturvallisuusjärjestelmien kehittämiseen. Ohjelmisto-tuotteen aktiivinen käyttäminen sekä kehittäminen ovat keskeisellä sijalla yhteistyössämme Ataon kanssa”, kertoo Foodwest Oy:n toimitusjohtaja Karri Kunnas.

Tiedustelut:
Toimitusjohtaja Ville Mäki, Atao Oy, p. 040 051 7911, ville.maki@atao.fi
Toimitusjohtaja Karri Kunnas, Foodwest Oy, p. 040 161 5443, karri.kunnas@foodwest.fi

 

Foodwest Oy on elintarvikealan timanttinen toimija, joka kehittää uutta elintarvikepohjaista liiketoimintaa elintarvikealan yritysten kanssa. Upouusi Seinäjoen Rovekseen valmistunut tehdas tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön toimeksiantojen toteuttamiseen niin tuotekehitykseen, tuotannollistamiseen kuin toiminnan kokonaisvaltaisen kehittämisenkin osalta kuluttajanäkemystä ja tuotetietoja unohtamatta. Yrityksen yli 30 huippuosaajaa hallitsevat yhdessä kaikki elintarvikealan keskeiset osa-alueet. Foodwest Oy:n toimipaikat sijaitsevat Seinäjoella, Tampereella ja Helsingissä.

 

Atao Oy on ohjelmistoyritys, joka kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa Umbrella-alustaa vastaamaan liiketoiminnan vaatimusten todentamista sidosryhmille.

 

Umbrella Interactive on tiedolla johtamisen ohjelmisto, joka todentaa liiketoimintaan ja tuoteturvallisuuteen kohdistuvia vaatimuksia. Sen avulla on mahdollista digitalisoida ja automatisoida prosessitiedon keruuta, vastuiden jakamista, laadun ja vaatimusten dokumentointia sekä tiedon analysointia.

Jaa

Uutishuone

Liity mukaan uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Foodwestin tapahtumista ja koulutuksista sekä elintarvikealan ajankohtaisista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.