Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Foodwest järjestää kaksi erillistä webinaaria yritysten laatutiimiläisille

Webinaari 1
HACCP jäsenten roolit ja HACCP-periaatteet

Webinaari 2
Muutosyhteenveto liittyen BRCG-standardin uuteen versioon 9

Lue lisää alta ja ilmoittaudu mukaan!

HACCP jäsenten roolit ja HACCP-periaatteet – webinaari

HACCP/elintarviketurvallisuustiimin vetäjän vastuulla on huolehtia tiimin osaamisesta ja koulutuksesta.

Päivitystarve vähintään vuosittain

Olipa käytössäsi säädösten mukainen omavalvonta tai mikä tahansa sertifioitu elintarviketurvallisuusjärjestelmä (FSSC 22000, IFS tai BRCGS), HACCP-ohjelma on katselmoitava ja päivitettävä vähintään vuosittain.

– Teams -koulutuksessa käymme läpi HACCP-tiimin jäsenten rooleja ja HACCP-periaatteet Codex Alimentariuksen vaatimusten pohjalta, kertoo Foodwestin kehityspäällikkö Sirkku Aarinen.

Ajankohta: torstai 22.9. klo 12.30-14.30.
Koulutuksen hinta: 295 € (alv 0) / yritys.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

 

 

BRCGS-standardi version 9 muutosyhteenveto webinaarina

BRCGS-elintarviketurvallisuusstandardin uusi versio on julkaistu elokuun alussa. Uudet vaatimukset on otettava käyttöön nopeasti, sillä ulkoiset auditoinnit alkavat jo helmikuussa 2023.

Kompakti paketti kahdessa tunnissa

Koulutuksessa käydään läpi standardin luvun 2 vaatimuksiin tulleet muutokset elintarvikkeiden turvallisuuden osalta.

Ajankohta: Torstai 29.9 klo 12:30-14:30.
Koulutuksen hinta: 295 € (alv 0) / yritys.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

 

Lisätietoja:
Kehityspäällikkö Sirkku Aarinen
Puh. 0500-891814
sirkku.aarinen@foodwest.fi

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.