Webinaari 1
HACCP jäsenten roolit ja HACCP-periaatteet
Webinaari 2
Muutosyhteenveto liittyen BRCG-standardin uuteen versioon 9
Lue lisää alta ja ilmoittaudu mukaan!
HACCP jäsenten roolit ja HACCP-periaatteet – webinaari
HACCP/elintarviketurvallisuustiimin vetäjän vastuulla on huolehtia tiimin osaamisesta ja koulutuksesta.
Päivitystarve vähintään vuosittain
Olipa käytössäsi säädösten mukainen omavalvonta tai mikä tahansa sertifioitu elintarviketurvallisuusjärjestelmä (FSSC 22000, IFS tai BRCGS), HACCP-ohjelma on katselmoitava ja päivitettävä vähintään vuosittain.
– Teams -koulutuksessa käymme läpi HACCP-tiimin jäsenten rooleja ja HACCP-periaatteet Codex Alimentariuksen vaatimusten pohjalta, kertoo Foodwestin kehityspäällikkö Sirkku Aarinen.
Ajankohta: torstai 22.9. klo 12.30-14.30.
Koulutuksen hinta: 295 € (alv 0) / yritys.
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä
BRCGS-standardi version 9 muutosyhteenveto webinaarina
BRCGS-elintarviketurvallisuusstandardin uusi versio on julkaistu elokuun alussa. Uudet vaatimukset on otettava käyttöön nopeasti, sillä ulkoiset auditoinnit alkavat jo helmikuussa 2023.
Kompakti paketti kahdessa tunnissa
Koulutuksessa käydään läpi standardin luvun 2 vaatimuksiin tulleet muutokset elintarvikkeiden turvallisuuden osalta.
Ajankohta: Torstai 29.9 klo 12:30-14:30.
Koulutuksen hinta: 295 € (alv 0) / yritys.
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä
Lisätietoja:
Kehityspäällikkö Sirkku Aarinen
Puh. 0500-891814
sirkku.aarinen@foodwest.fi