• FI
  • EN
  • FI
  • EN

04 joulu Voimakassuolaisuuslainsäädäntö laajenee kasvipohjaisiin tuotteisiin

Posted at 11:54h in Tuotetietopalvelu by Ilona Karvonen 0 Comments
1 Like

Maa- ja metsätalousministeriö on tehnyt muutoksia asetukseen 1010/2014, joka koskee eräiden elintarvikkeiden merkitsemistä voimakassuolaisiksi. Muutokset tulevat voimaan 1.6.2026. Asetuksessa määritellään elintarvikeryhmät,...

Read More

26 marras Sertifiointi avasi uusia markkinoita – Foodwest tuki Herkkujuustolan kasvua

Posted at 12:09h in Laatu ja elintarviketurvallisuus by Ilona Karvonen 0 Comments
1 Like

Sastamalalainen Herkkujuustola on pitkän linjan perheyritys, joka on tullut tutuksi laadukkaista juustoistaan. Kun yritys päätti sertifioida oman elintarviketurvallisuusjärjestelmänsä ISO 22000...

Read More

19 marras Markkinaymmärrys on ruokaviennin kasvun perusta

Posted at 11:00h in Kaupallistaminen, Yleiset by Anniina Pajula 0 Comments
1 Like

”Tulevaisuudessa suomalaisen ruokaviennin tulee perustua tunnistettuihin markkinatarpeisiin ja lisäarvon tuottamiseen” Ruokaviennin arvon kasvattaminen on yksi Suomen elintarvikealan keskeisistä tavoitteista tulevina vuosina. Hallitusohjelmaan kirjattu...

Read More

12 marras Foodwestin ja Happy Plant Proteinin yhteistyö osoittaa kasviproteiinin potentiaalin hybridituotteissa

Posted at 10:16h in Tuotekehitys by Ilona Karvonen 0 Comments
1 Like

Foodwest ja Happy Plant Protein yhdistivät osaamisensa testatakseen uudenlaisen kasviproteiinin toimivuutta hybridijauhelihassa – tulokset vakuuttavat niin maun kuin rakenteen osalta. Startup-yritys...

Read More

06 marras Yhteistyöllä vauhtia Suomen ruokavientiin – Foodwest mukana kasvattamassa alan kansainvälistä kilpailukykyä

Posted at 09:31h in Yleiset by Ilona Karvonen 0 Comments
1 Like

Suomalaisen ruoan vienti on polkenut jo pitkään lähes samalla tasolla, vaikka potentiaalia olisi huomattavasti enempään. Tätä haastetta lähdettiin ratkaisemaan Into Seinäjoen ja Foodwestin yhteisessä,...

Read More

15 loka Kenttäkeitin kuumenee jo aamuyöstä – Sissi Kaskela testasi muonituksen käytännössä

Posted at 09:38h in Food Service, Tuotekehitys by Ilona Karvonen 0 Comments
1 Like

Joukkomuonitus voi kuulostaa etäiseltä käsitteeltä, mutta loppujen lopuksi kyse on perusasiasta: miten varmistetaan, että maastossa harjoittelevat joukot saavat lämpimän aterian....

Read More

08 loka Esomar Congress 2025 – Reimagine

Posted at 14:53h in Kuluttajatutkimus by Ilona Karvonen 0 Comments
1 Like

Markkinatutkimuksen kansainvälisen kattojärjestön Esomarin kongressi järjestettiin tänä vuonna Prahassa. Paikalle oli kokoontunut yli 3000 osallistujaa yli 70 maasta kuulemaan tutkimustoimialan...

Read More

01 loka Ideoita tehtaalta: pakkausratkaisujen uusia polkuja

Posted at 10:24h in Sopimusvalmistus by Ilona Karvonen 0 Comments
1 Like

Foodwestin Seinäjoen tehdas tarjoaa asiakkailleen monipuoliset mahdollisuudet elintarvikkeiden valmistukseen ja pakkaamiseen. Nestemäiset tuotteet, kuten mehut ja smoothiet sekä erilaiset ravintolisät,...

Read More

24 syys Työntutkimus tuo työhön näkyvyyttä ja tehokkuutta

Posted at 11:20h in Laatu ja elintarviketurvallisuus by Ilona Karvonen 0 Comments
1 Like

Mihin työaika todellisuudessa kuluu? Kuinka paljon jonkin tuotteen valmistaminen vie aikaa? Mikä työmenetelmä on tehokkain ja missä prosessin pullonkaulat piilevät? Moni...

Read More

17 syys Uudistettu aamiaisdirektiivi tuo muutoksia elintarvikealan yrityksille: mitä on hyvä tietää?

Posted at 10:26h in Tuotetietopalvelu by Ilona Karvonen 0 Comments
1 Like

EU:n niin sanottujen aamiaisdirektiivien uudistus tuo mukanaan uudistuksia hunajien, täysmehujen, hillojen ja osittain ja kokonaan kuivattujen maitotuotteiden sääntelyyn. Muutokset koskevat...

Read More
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32

Liity mukaan uutiskirjeeseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ryhdytäänkö töihin?

Olemme valmiina uusille ideoille ja haasteille.

Täytä yhteydenottolomake
Tutustu asiantuntijoihimme
  • myynti@foodwest.fi
  • Palveluneuvonta: 0406474145
Facebook-f Instagram Linkedin-in
  • Tietoturvapolitiikka
  • Tietosuojaseloste
  • Ota yhteyttä
  • Asiantuntijamme
  • Uutishuone
  • Tutkimusvastaajille
  • Tietoturvapolitiikka
  • Tietosuojaseloste
  • Ota yhteyttä
  • Asiantuntijamme
  • Uutishuone
  • Tutkimusvastaajille

Seinäjoki

Kärryväylä 4
60100, Seinäjoki

 

Tuotannon saapuvat ja lähtevät puh. 0504793585

Tampere

Åkerlundinkatu 2A

33100 Tampere

Helsinki

Kauppakeskus Kaari

Kantelettarentie 1, 3. kerros

00420 Helsinki

  • © Foodwest 2024
  • Tietosuojaseloste
  • Tietoturvapolitiikka
  • Verkkosivut: Webaula.fi
  • Asiantuntijamme
  • Kuluttajatutkimus
  • Kuluttajatutkimus
    • Tuoteidean konseptointi
    • Kuluttajalähtöinen konseptikehitys
    • Kategoriatutkimukset, Usage & attitude
    • Tuotetestaus
    • Shopper-tutkimukset ja hyllysimulaatiot
    • Food service -sektorin tutkimukset
    • Pakkaustutkimukset
    • Kansainväliset markkinatutkimukset
  • Ideointi
  • Ideointi
    • Ideointi ja tiedonhaku
  • Food service
  • Tuotekehitys
  • Tuotekehitys
    • Raaka-aineet, reseptikehitys ja hintakalkyylit
    • Ingredienttien applikaatiokehitys
    • Aistinvarainen arviointi
    • Säilyvyystutkimukset
  • Ravitsemus
  • Tuotetieto
  • Elintarviketurvallisuus
  • Elintarviketurvallisuus
    • Tiedolla johtamisen ohjelmisto – Umbrella Interactive
    • Luokitusvalvonta
    • Työntutkimus
  • Sopimusvalmistus
  • Kaupallistaminen
  • Uutishuone
  • Urasivut
  • Hankkeet
  • Menestyksen kaava
  • Foodata
  • Kuluttajapanelistien neuvonta ja yhteydenotot
  • Ota yhteyttä
  • FI
  • EN
  • FI
  • EN