ERIHYVÄ-hankkeelle erinomainen lähtölaukaus!

ERIHYVÄ-hankkeen starttitilaisuus pidettiin Tampereella Hotelli Ilveksessä keskiviikkona 3.2.2016. Tilaisuus houkutteli paikalle suuren määrän aihepiiristä kiinnostuneita osallistujia. Iso kiitos kaikille mukana olleille kiinnostuksestanne ja aktiivisesta osallistumisestanne!

Ohessa päivän esitykset luvatusti.

ERIHYVÄ – erityisruokavaliot, tarpeita ja mahdollisuuksia 1.1.2016-31.12.2017

Erityisruokavaliotuotteet kaupan näkökulmasta

Free from-tuotteet vientikärkenä

Seuraava hankkeen toimenpide on 30.3.2016 Seinäjoella, tervetuloa!

Kiittäen,

Eeva-Liisa Lehto ja Juuli Seppälä sekä muu Foodwestin tiimi

Jaa

Lue myös

Food Service(5)
Hankkeet(10)
Ideamylly(19)
Kuluttajatutkimus(76)
Laatu ja elintarviketurvallisuus(43)
Luokitusvalvonta(10)
Ravitsemus(5)
Ravitsemustiimi(3)
Rekry(11)
Sopimusvalmistus(10)
Suomalainen menestysresepti(45)
Tiedote(2)
Timanttien tekijät(41)
Tuotekehitys(61)
Tuotetietopalvelu(27)
Valmistus(11)
Yleiset(65)