ERIHYVÄ-hankkeelle erinomainen lähtölaukaus!

ERIHYVÄ-hankkeen starttitilaisuus pidettiin Tampereella Hotelli Ilveksessä keskiviikkona 3.2.2016. Tilaisuus houkutteli paikalle suuren määrän aihepiiristä kiinnostuneita osallistujia. Iso kiitos kaikille mukana olleille kiinnostuksestanne ja aktiivisesta osallistumisestanne!

Ohessa päivän esitykset luvatusti.

ERIHYVÄ – erityisruokavaliot, tarpeita ja mahdollisuuksia 1.1.2016-31.12.2017

Erityisruokavaliotuotteet kaupan näkökulmasta

Free from-tuotteet vientikärkenä

Seuraava hankkeen toimenpide on 30.3.2016 Seinäjoella, tervetuloa!

Kiittäen,

Eeva-Liisa Lehto ja Juuli Seppälä sekä muu Foodwestin tiimi

Jaa

Uutishuone

Liity mukaan uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Foodwestin tapahtumista ja koulutuksista sekä elintarvikealan ajankohtaisista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.