WEBINAARI: ELINTARVIKEPETOKSET JA -UHAT 8.11.2024 KLO 12.30 – 14.30 (TEAMS)

Yhä tärkeämpään rooliin toimintaympäristön muuttuessa ja standardivaatimusten kehittyessä on tullut Elintarvikepetosten ja -uhkien arvioinnin ja hallinnan merkitys.

Foodwest järjestää aiheesta webinaarin TACCP ja VACCP-tiimien jäsenille, vetäjille ja kaikille kiinnostuneille 8.11.2024 klo 12.30-14.30.

Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi Foodwestin koulutuswebinaarissa TÄSTÄ LINKISTÄ!

Jaa

Lue myös

Food Service(5)
Hankkeet(11)
Ideamylly(19)
Kuluttajatutkimus(75)
Laatu ja elintarviketurvallisuus(42)
Luokitusvalvonta(9)
Ravitsemus(5)
Ravitsemustiimi(3)
Rekry(11)
Sopimusvalmistus(9)
Suomalainen menestysresepti(45)
Tiedote(2)
Timanttien tekijät(41)
Tuotekehitys(60)
Tuotetietopalvelu(24)
Valmistus(11)
Yleiset(65)