Uusi toimitusjohtaja esittäytyy

Eeva Perttulan siirryttyä uusien haasteiden pariin Foodwestin toimitusjohtajaksi on valittu maa- ja metsätaloustieteiden maisteri, agronomi Karri Kunnas.

– Foodwestissä minua kiehtoo loistava mahdollisuus työskennellä asiantuntijaorganisaatiossa, jossa tehdään laadukasta työtä elintarvikesektorin hyväksi. On hienoa päästä kehittämään omalla panoksellani ja asiantuntijuudellani Foodwestin toimintaa ja odotan innolla tulevaa”, Kunnas hehkuttaa.

– Näen, että Foodwestin suurin vahvuus ovat monipuoliset ja vahvaan asiantuntijaosaamiseen pohjautuvat palvelut, jotka voivat tukea eri kokoluokkien ja eri kasvuvaiheessa olevien yritysten liiketaloudellista toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla, hän jatkaa.

Yli 20-vuotisen taipaleensa aikana Foodwest on vakiinnuttanut asemansa osana elintarviketoimialaa. Tehtävääkin kuitenkin vielä riittää. – Jatkossa meidän on varmistuttava siitä, että Foodwestin toiminta on laajasti tunnettua ja helposti lähestyttävää. Ihannetilanteessa elintarvikesektorin toimija näkee heti yhtenä ratkaisukeinona yhteydenoton Foodwestiin, kun liiketoiminnassa on haasteita.

Karri Kunnaksella on laaja ja monipuolinen kokemus elintarvikealalta ja hän on aiemmin työskennellyt mm. Elintarviketeollisuusliitossa sekä Maa- ja metsätalousministeriössä. – Omana vahvuutenani pidän laajaa ja monipuolista tietotaitoa elintarvikesektorin toimintaympäristöstä ja sen moninaisista haasteista. Koen, että laaja-alaiset sidosryhmäverkostoni tukevat vahvasti Foodwestin kasvutavoitteita, Kunnas listaa omia vahvuuksiaan.

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.