Restonomiksi joulukuun alussa 2017 valmistunut ja samalla tuotekehittäjäksi nimitetty Vesta Mäki on Foodwestin tuotekehitystiimin kokeilija. Hän testailee intohimolla uusia makuyhdistelmiä ja seuraa mielenkiinnolla alan alati muuttuvia trendejä.

– Nyt tuloaan tekee lakritsa. Sitä haluaisin päästä testaamaan suolaisiin tuotteisiin. Jos saan valita, ottaako tuttua ja turvallista vai uutta ja epävarmaa, valitsen mieluummin jälkimmäisen. Siinä on tämän työn suola, hän sanoo.

Vesta aloitti työt Foodwestissa vajaa kaksi vuotta sitten. Sitä ennen hänellä on kokemusta ravintola-alalta erilaisista keittiöistä ja esimiestehtävistä.

– Tunnen alan haasteet horeca-puolen näkökulmasta ja ehkä myös lähestyn tuotekehitystä toisenlaisesta näkökulmasta, eri suunnasta kuin insinöörit. Mielelläni työskentelen tekemällä ja kokeilemalla, hän sanoo.

Tekemisen vapautta Vesta etsii myös harrastuksistaan.

– Urheilen paljon: lenkkeilen koiran kanssa, maastopyöräilen ja ratsastan. Mikään ei voita sitä tunnetta, kun saa ison hevosen hyppäämään vaikealla radalla hyvin, hän sanoo.

 

Timanttia nyt
  • Luonnolliset raaka-aineet: puusiirapit ja puusta uutetut raaka-aineet, kukkaismaut ja -tuoksut.
  • Työkavereiden tuki ja vastavuoroinen ajatustenheitto.
  • Hyvät maastopyöräilykelit

Uutishuone

Liity mukaan uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Foodwestin tapahtumista ja koulutuksista sekä elintarvikealan ajankohtaisista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.