Tulossa kevättalvella 2020 – Elintarvikealan tuotteistuskoulutus

Foodwest ja Kamon järjestävät kevättalvella 2020 ainutlaatuisen tuotteistuskoulutuksen, joka on 100% räätälöity vastaamaan juuri elintarvikealan tarpeita. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa osallistujien tuotteistus-, kuluttajaymmärrys-, brändäys- ja tuotekehitysosaamista. Innostava ja käytännönläheinen koulutus koostuu lähipäivistä, henkilökohtaisesta konsultaatiosta sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus nivoutuu kunkin opiskelijan valitsemaan käytännön projektiin, jota kehitetään asiantuntijoiden avulla koulutuksessa sekä edistetään lähipäivien välillä työpaikalla.

”Jos toimit elintarvikeyrityksessä esimerkiksi tuotekehittäjänä, tuote-, markkinointi-, tuoteryhmä- tai kategoriapäällikkönä ja haluat syventää osaamistasi tuotteistamisesta ja brändäämisestä – tämä koulutus on juuri sinulle!” sanovat Kati Harki, tuotteistus- ja markkinointiasiantuntija Kamonilta ja Juuli Seppälä, markkinatutkimuspäällikkö Foodwestilta.

”Tuotteistuksesta ja brändäyksestä puhutaan tällä hetkellä todella paljon. Ja hyvä niin, sillä kuluttajalähtöinen tuotteistus ja kohderyhmään vetoava brändäys on kriittisen tärkeää – markkinoitpa sitten tuotettasi Suomen markkinalla tai suunnittelet lanseerausta kansainvälisille markkinoille.”, toteaa Kati ja jatkaa: ”Huomasimme, että Suomesta puuttuu elintarvikealalle räätälöity tuotteistuskoulutus ja Foodwestiläisten kanssa päätimme muuttaa tämän. Olemme toteuttaneet onnistuneesti erilaisia projekteja yhdessä, joten koulutuskokonaisuuden rakentaminen yhteistyössä on ollut luontevaa. Uskon, että yhdessä pystymme tarjoamaan koulutukseen osallistuville tehokkaan ja käytännönläheisen tietopaketin tuotteistamisesta, pakkaussuunnittelusta, tuotekehityksestä sekä brändin rakentamisesta”, sanoo Kati.

Tuotteistuskoulutus on vahvasti konkreettinen ja tiivis kahden kuukauden (maalis-toukokuu 2020) kokonaisuus, jonka aikana osallistujat työstävät tuotteistusprojektejaan eteenpäin lähipäivien aikana sekä niiden välillä. Kouluttajina toimivat elintarvikealan rautaiset ammattilaiset Foodwestiltä ja Kamonilta. ”Koulutuksessa opit mm. seuraamaan trendejä ja hyödyntämään niitä tuotteistamisessa.” kertovat Kati ja Juuli. ”Opit tehokkaan tuotteistuksen prosessin sekä räätälöit sen oman projektisi ja/tai yrityksesi tarpeisiin. Saat konkreettista osaamista pakkaussuunnittelusta sekä tuotekehitysprosessista ja opit rakentamaan brändiä systemaattisesti ja liiketoimintalähtöisesti. Eli oikeastaan kaikki mitä tarvitset rakentaaksesi kaupallisesti menestyvän tuotteen!”

Lue lisää koulutuksesta tästä

 

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.