Terveiset Leipuripäiviltä

Suomen Leipuriliiton 116. vuosikokous ja kesäpäivät järjestettiin Oulussa 12.–14.8. ja olimme paikalla näytteilleasettajana.

Foodwestin osastolla esiteltiin mm. gluteenittomia tuotteita ja uudentyyppisiä arktisista raaka-aineista valmistettuja välipalapatukoita, joiden tuotekehityksen Foodwest on tehnyt tai ollut siinä osallisena. Ajankohtaista monelle leipomolle on elintarviketurvallisuusjärjestelmän rakentaminen, jossa Foodwest voi toimia asiantuntijana ja lisäresurssina

Jaoimme tietoa myös Erihyvä – erityisruokavaliot, tarpeita ja mahdollisuuksia – hankkeesta. Tiedotustyyppinen hanke kestää vuoden 2017 loppuun ja on kaikille avoin. Tilaisuudet ja materiaalit ovat maksuttomia tai omakustanteisia. Hankkeessa on seuraavaksi tulossa 6.10. tuoteturvallisuustilaisuus Tampereella. Lisää tietoa löytyy TÄÄLTÄ.

Foodwestin osastolta sai mukaansa Foodwestin oman tuotannon Early bird -smoothieita. Voimme kehittää asiakkaillemme PL-tuotteiden tapaan vastaavan kaltaisia, maistuvia tuotteita yrityksen toivomilla mauilla ja omalla logolla.

Kiitos Leipuriliitolle hyvin järjestetyistä päivistä hienoine tilaisuuksineen!

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.