Eeva-Liisa Häkli on Foodwestin kehityspäällikkö, joka innostuu uusista haasteista. Pitkän linjan elintarvikealan ammattilainen osaa hahmottaa suuria kokonaisuuksia, mutta huomioi myös kiinnostavat yksityiskohdat.

Kehityspäällikön työstä lohkaisevat tällä hetkellä ison siivun hyvinvointiasiat. Eeva-Liisa on perehtynyt uusiin trendeihin, joissa elintarvikkeet vaikuttavat terveyteen ja jopa kauneuteen.

– Ihmisten ruokavaliot ovat murroksessa. Puhutaan täsmähyvinvoinnista, jossa jokainen räätälöi itselleen sopivan ruokavalion. Hänellä ei välttämättä ole mitään sairautta tai oireita, vaan tavoitteena on ruokavalion avulla voida hyvin.

Eeva-Liisan tehtäviin kuuluvat hankkeiden projektointi ja rahoitus, tuotekehitys, laatujärjestelmät ja elintarviketurvallisuus. Hänen asiantuntijuuttaan käyttävät myös monet yritysasiakkaat, kun on tarve hakea vaikkapa rahoitusta.

– Pk-yritysten kannattaisi nyt hakea yhdessä uudenlaista kimpparahoitusta jonkun asian kehittämiseksi. Tuollaisen hankkeen suunnittelu kiehtoisi minua kovasti, hän vinkkaa.

Työn toinen puoli ovat laatujärjestelmät, joita Eeva-Liisa tekee yritysasiakkaille. Sertifioidut laatujärjestelmät ovat nykyään monella alalla pakollisia. Niiden myötä yrityksen toiminnan laatu paranee, mikä tuo myös uusia asiakkaita.

Vapaa-ajalla Eeva-Liisa tykkää vaihtaa maisemaa.

– Retkeilemme miehen kanssa luonnossa kotimaassa ja ulkomailla. Se on hyvää vastapainoa kirjoittamiselle, hän kertoo.

 

Timanttia nyt
  • Hyvinvointihankkeet, joissa kehitetään uudenlaisia terveyttä tukevia elintarvikkeita.
  • Foodwestin erikoisruokavalioihin liittyvään osaamiseen keskittyvä Erihyvä-hanke, joka onnistui erittäin hyvin.
  • Luonnon herääminen kevääseen.

Uutishuone

Liity mukaan uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Foodwestin tapahtumista ja koulutuksista sekä elintarvikealan ajankohtaisista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.