Pikkumusta Poriin

Yksi nainen on ollut kiekkoilevan kansan huulilla. Toimitusjohtajamme Eeva Perttula eli Pikkumusta valittiin jääkiekkoseura Porin Ässien toimitusjohtajaksi.

Porilainen kiekko kaipasi muutosten tuulia ja uutta ajattelua. Paikkaan löydettiin nainen, jolla on näkemystä ja joka haastaa varmasti perinteisen tavan johtaa jääkiekkoseuraa. Eeva aloittaa pestinsä tammikuun alusta 2017.

Eeva aloitti meillä tammikuussa 2014 edeltävän toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle. Muutoksen tuulet puhalsivat myös tässä talossa. Yleinen taloudellinen tilanne ja Venäjän kaupan pakotteet näkyivät mollivoittoisina sävyinä elintarvikealalla. Foodwestin koko liiketoimintaympäristö ja tapa tehdä bisnestä vaativat pelotonta tarkastelua, ravistelua ja uudelleenjärjestelyä.

Nyt melkein kolme vuotta myöhemmin yrityksemme on käynyt läpi isoja muutoksia ja sitä ikävänkuuloista talouskuriakin on pidetty yllä. Ensimmäiset ja toisetkin askeleet on otettu liiketoiminnan kehittämisessä.

Yrityksen toimintaa on saatu muutettua terveempään suuntaan ja olemme laajentaneet osaamistamme koskemaan elintarvikepohjaista liiketoimintaa. Perussettihän on pysynyt aika samankaltaisena, mutta osaamista on terävöitetty.

Olemme seuranneet haikeudella ja ylpeydellä Eevan komeettamaista läpimurtoa suomalaisille niin rakkaan lajin pariin. Onnea Eeva meiltä kaikilta foodwestiläisiltä uuteen pestiisi, olkoon jää liukas ja luistimesi terävät! Pistä verkot tötterölle!

Jaa

Uutishuone

Liity mukaan uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Foodwestin tapahtumista ja koulutuksista sekä elintarvikealan ajankohtaisista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.