Tietosuoja-asetus, osakeanti ja uusien toimitilojen suunnittelu ovat tuoneet lisämaustetta talous- ja hallintopäällikkö Tanja Panulan alkuvuoteen.

– Talousasioissa kevät on normaalistikin vuoden kiireisintä aikaa tilinpäätöksineen ja yhtiökokouksineen, mutta nyt on ollut lisäksi useita isoja projekteja menossa.

Tavoitteena on, että Foodwest muuttaa uusiin toimitiloihin Seinäjoen Roveksen alueelle jo loppuvuodesta 2019, joten rakennussuunnittelu etenee vauhdikkaasti.

– Myös EU:n tietosuoja-asetus GDPR on työllistänyt. Meillä on paljon eri rekistereitä, joita täytyy pitää yllä asianmukaisesti, Tanja huomauttaa.

Kaiken kukkuraksi kevään aikana on valmisteltu osakeantia, jolla haetaan uusia elintarvikealan yhtiöitä osakkaiksi nykyisten 47 omistajan lisäksi.

– Kun ottaa vielä huomioon, että lainsäädännössä on uudistuksia vähän väliä, niin eipä ole ollut kahta samanlaista työpäivää, taloushallinnon tradenomikoulutuksen omaava Tanja sanoo.

Työpäivät Foodwestissä antavat kuitenkin paljon ennen kaikkea mahtavan työilmapiirin ansiosta. Vapaa-aika kuluu perheen sekä joogan ja tankotanssin parissa.

– Parin vuoden tauon jälkeen aloitin jälleen intohimoni tankotanssin. Se vaatii kehonhallintaa, ja voima kasvaa harjoitellessa. Parasta on, kun huomaa oman kehittymisen ja saa iloita onnistumisista.

Timanttia nyt
  • Tietosuoja-asetukseen valmistautuminen on jo hyvällä mallilla.
  • Tulevat tehdaskuviot etenevät vauhdikkaasti, rakennuslupaa haetaan ennen kesälomia.
  • Jooga ja tankotanssi tuovat mielen ja kehon hyvinvointia sekä vastapainoa työlle.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.