Nimitysuutinen: Karri Kunnas toimitusjohtajaksi

Foodwest Oy:n toimitusjohtajaksi on 01.03.2017 alkaen nimitetty maatalous- ja metsätieteiden maisteri, agronomi Karri Kunnas. Karri Kunnaksella on laaja ja monipuolinen osaaminen ja kokemus maatalous- ja elintarvikealalta. Hän on työskennellyt mm. Elintarviketeollisuusliitto ry:ssä ja maa- ja metsätalousministeriössä vaativissa asiantuntija ja edunvalvontatehtävissä.

Foodwest Oy:n hallituksen puheenjohtajan Merja Leinon mukaan Karri Kunnaksen vahva osaaminen ja kokemus elintarviketoimintaympäristöstä sekä monipuoliset verkostot kansallisten ja kansainvälisten sidosryhmien kanssa toimimisesta tuovat uusia aineksia ja tukevat laajasti Foodwest Oy:n toiminnan kehittämistä.

”Foodwest Oy:n hallitus piti erityisen tärkeänä Karri Kunnaksen monipuolisia sidosryhmäverkostoja, jotka tukevat Foodwest Oy:n kasvutavoitteita.”

Karri Kunnaksen mukaan Foodwest Oy:n toimitusjohtajan tehtävä on mielenkiintoinen mahdollisuus olla mukana kehittämässä laajasti elintarvikealan toimintaympäristömahdollisuuksia. ”Toivon, että kokemukseni ja osaamiseni tuo lisäarvoa Foodwest Oy:n asiantuntijaorganisaatioon ja odotan innolla pääseväni myötävaikuttamaan Foodwest Oy:n toiminnan kasvuun ja menestykseen.”

Lisätiedot Foodwest Oy:n hallituksen pj Merja Leino, puh 040 580 1210 ja Karri Kunnas, puh 040 161 5443 sekä yrityksestä www.foodwest.fi.

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.