Nimitysuutinen: Harri Latva-Mäenpää valittu Foodwestin toimitusjohtajaksi

Foodwest Oy:n hallitus on nimennyt Harri Latva-Mäenpään Foodwestin toimitusjohtajaksi. Harri Latva-Mäenpää on koulutukseltaan filosofian tohtori ja hän on aiemmin toiminut Foodwestin innovaatiojohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä. Harri Latva-Mäenpää aloittaa tehtävässään välittömästi.

Harri Latva-Mäenpään mukaan Foodwest on tehnyt viime vuosina merkittävää työtä yrityksen tunnettavuuden ja myös toimintaolosuhteiden kehittämiseksi. Foodwestin kokonaisvaltaiset palvelut liittyen esimerkiksi tuotekehitykseen, kuluttajien ymmärtämiseen ja tuotteiden valmistukseen mahdollistavat elintarvikeyritysten kasvun sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla. Tämän myötä Foodwest on entistä vahvemmin lunastanut asemansa useiden erilaisten elintarvikeyritysten tehokkaana ja strategisena kehityskumppanina.

 

Merja Leino

Foodwestin hallituksen puheenjohtaja

040 580 1210

 

Harri Latva-Mäenpää

Toimitusjohtaja

050 356 1515

 

www.foodwest.fi

 

Foodwest Oy on vakavarainen ja riippumaton vuonna 1995 perustettu elintarvikealle kokonaisvaltaisia kehittämispalveluja tuottava asiantuntijayritys. Annamme vauhtia elintarvikealan toimijoille, jotka haluavat kasvaa edelläkävijöiksi. Olemme alan erikoisosaajia – tunnemme bisneksen, kuluttajan maailman ja tuotekehityksen koko kaaren.

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.