Foodwest Oy järjestää ajankohtaisen pakkausmerkintä- ja laatujärjestelmäkoulutuksen Tampereella 19.4.2018. Tule kuulemaan, mitä kaikkea pakkausmerkinnöissä tulee huomioida sekä miten uuden alkuperämaa-asetuksen määräyksiä sovelletaan. Toinen osa koulutuksesta käsittelee elintarviketurvallisuusjärjestelmän ISO FSSC 22 000 sisältöä ja sen toteuttamista käytännössä.
Kouluttajina toimivat kokeneet ammattilaiset, pakkausmerkintäasiantuntija Mari Riuttala sekä kehityspäällikkö Eeva-Liisa Häkli Foodwestiltä. Koulutuspaikka on Tampereen yliopiston Attila-rakennus, joka on kävelymatkan päässä rautatieasemalta.
Katso tilaisuuden ohjelma ja ilmoittaudu 13.4. mennessä
Ohjelma: Foodwest, Laatu- ja pakkausmerkintäkoulutus 19.4.2018 Tampereella
Lisätiedot:
Mari Riuttala, mari.riuttala@foodwest.fi, puh 045 6754389 / Eeva-Liisa Häkli, eeva-liisa.hakli@foodwest.fi, puh 040 8255056.