Laatu- ja pakkausmerkintäkoulutus 19.4.2018 Tampereella

Foodwest Oy järjestää ajankohtaisen pakkausmerkintä- ja laatujärjestelmäkoulutuksen Tampereella 19.4.2018. Tule kuulemaan, mitä kaikkea pakkausmerkinnöissä tulee huomioida sekä miten uuden alkuperämaa-asetuksen määräyksiä sovelletaan. Toinen osa koulutuksesta käsittelee elintarviketurvallisuusjärjestelmän ISO FSSC 22 000 sisältöä ja sen toteuttamista käytännössä.

Kouluttajina toimivat kokeneet ammattilaiset, pakkausmerkintäasiantuntija Mari Riuttala sekä kehityspäällikkö Eeva-Liisa Häkli Foodwestiltä. Koulutuspaikka on Tampereen yliopiston Attila-rakennus, joka on kävelymatkan päässä rautatieasemalta.

Katso tilaisuuden ohjelma ja ilmoittaudu 13.4. mennessä

Ohjelma: Foodwest, Laatu- ja pakkausmerkintäkoulutus 19.4.2018 Tampereella

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Lisätiedot:

Mari Riuttala, mari.riuttala@foodwest.fi, puh 045 6754389 / Eeva-Liisa Häkli, eeva-liisa.hakli@foodwest.fi, puh 040 8255056.

 

Jaa

Lue myös

Food Service(5)
Hankkeet(11)
Ideamylly(19)
Kuluttajatutkimus(75)
Laatu ja elintarviketurvallisuus(42)
Luokitusvalvonta(10)
Ravitsemus(5)
Ravitsemustiimi(3)
Rekry(11)
Sopimusvalmistus(9)
Suomalainen menestysresepti(45)
Tiedote(2)
Timanttien tekijät(41)
Tuotekehitys(58)
Tuotetietopalvelu(24)
Valmistus(11)
Yleiset(65)