Foodwestin toimitusjohtaja Karri Kunnas odottaa tulevaisuudelta isoja uusia avauksia ruokamarkkinoille. Elintarvikekehityksen kasvuyrityksen pelikunto on nyt kohdallaan, sillä kaikki kolme kentällistä – Seinäjoki, Tampere ja Helsinki – ovat huippukunnossa.

– Seuraavana vuorossa on kansainvälistyminen, jossa olemme ottaneet jo ensimmäisiä askelmia, Kunnas linjaa.

Kunnas on vetänyt Foodwestiä viimeiset kolme vuotta ja sinä aikana on tapahtunut paljon.

– Kun tulin mukaan yritykseen, näin heti, miten valtava potentiaali täällä on. Talossa on valtavasti asiantuntemusta, jonka tunnettuuden lisääminen on ollut minulle sydämen asia, hän kertoo.

Toinen iso asia on ollut liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen. Yrityksen kehittäjänä Kunnas onkin kuin kotonaan.

– Meillä on vahva yhteen hiileen puhaltamisen kulttuuri ja henkilöstö on innostunut työstään. Siinäkin mielessä tämä on ideaalitilanne lähteä viemään yrityksen toimintaa seuraavalle tasolle. Oman roolini näenkin ensisijaisesti kasvun mahdollistajana, Kunnas summaa.

Foodwestin pelinjohtokeskus sijaitsee Seinäjoella, jossa on valmistunut uusi tehdas ja pääkonttori. Sen kasvanut kapasiteetti antaa toiminnalle aivan uudenlaisen mittakaavan niin tuotekehityksessä, valmistuksessa kuin monella muullakin saralla.

– Olemme suunnitteluvaiheessa kuunnelleet asiakkaitamme tarkkaan ja sen ansiosta meillä on tehdas, joka vastaa myös tulevaisuuden tarpeisiin. Sen muunneltavuus on huippuluokkaa, myös laajennus on mahdollista toteuttaa helposti.

Arki kasvuyrityksessä on hektistä, mutta onneksi viikonloppuna ehtii myös rentoutua.

Tuolloin on aikaa lasten urheiluharrastuksille ja lisäksi aika kuluu metsästyksen ja golfin parissa. Kunnas viihtyy mökillään Turun rannikolla.

– Merielementti on minulle tärkeä voimavara, sen äärelle on päästävä riittävän usein, hän toteaa.

 

Timanttia nyt:
  • Uudet toimitilat, jotka mahdollistavat kasvun.
  • Hyvä työyhteisö, meillä on mahtava yhdessä tekemisen meininki.
  • Vastapainoa työlle luonto ja vuodenajat, kruununa Suomen kesä, mökkeily ja jetteily merellä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.