Vielä ehdit: Free From -opintomatka Amsterdamiin tai pelkkä oheisohjelma 10.6.

ERIHYVÄ-hanke järjestää mielenkiintoisen Free From –opintomatkan Amsterdamiin 8.-10.6. Lähde mukaan tutustumaan alan messuihin sekä Euroopan erityisruokavaliomarkkinoihin, trendeihin ja tuotteisiin.

Kokonaispaketin ohjelmassa on ohjattu tutustuminen Free From Food –näyttelyyn Amsterdamin RAI-messukeskuksessa. Samassa yhteydessä toteutetaan myös Free From Food Ingredients sekä Functional Food Expo. Messut ovat kansainvälinen B2B-tapahtuma ja näytteilleasettajia on useasta maasta, joten kerralla pääsee tutustumaan suureen määrään tuotteita ja raaka-aineita sekä luomaan uusia kontakteja. Food From Finland –vientiohjelmalla on messuilla Suomen osasto. Opintomatkaan kuuluu lisäksi miniseminaari, jossa kerrotaan Free From –tuotteiden markkinoista ja trendeistä, kuullaan yritysesimerkki sekä valotetaan aihetta kuluttajan näkökulmasta.

Matkan ohjelma on osallistujille maksuton, mutta lennot, hotellin ja ruokailut jokainen maksaa itse. Olemme varanneet ajalle 8.-10.6. kiintiön Sir Albert – designhotellista, huoneen hinta 226 €  veroineen / yö. Kiintiö on voimassa 1.5. asti. Tämän jälkeenkin kannattaa kysyä vapaita huoneita.  Matkan järjestäjät majoittuvat tässä hotellissa ja miniseminaari on täällä. Ilmoithan pikaisesti jos haluat huoneen tästä hotellista. Voit varata hotellihuoneen myös omatoimisesti esim. läheltä Sir Albert -hotellia.

Hotellin tiedot:
Sir Albert Hotel
| Albert Cuypstraat 2-6 | 1072 CT Amsterdam | The Netherlands
www.siralbert.com

Huom! Jos olet omatoimimatkalla, voit osallistua pelkästään perjantain 10.6. oheisohjelmaan. Ohjelma on osallistujille maksuton (lounas omakustanteinen).

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: Eeva-Liisa Lehto, eeva-liisa.lehto(at)foodwest.fi, 040 8255056, Anni Viljakainen, anni.viljakainen(at)foodwest.fi, 0400 956040 tai Elli Laukkala, elli.laukkala(at)foodwest.fi, 050 560 6481. Ilmoittautuminen 1.5. menenssä mikäli haluat Sir Albert -hotelliin. Sitovat ilmoittautumiset 15.5. mennessä. Autamme mielellämme matkajärjestelyissä.

Katso kokonaispaketin ohjelma
Katso oheisohjelman 10.6.ohjelma
Free From Food Expo: http://www.freefromfoodexpo.com/

Jaa

Uutishuone

Liity mukaan uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Foodwestin tapahtumista ja koulutuksista sekä elintarvikealan ajankohtaisista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.