Asiakkuuspäällikkö Tuomas Kärki vahvistaa omalla osaamisellaan Foodwestin matkaa huipulle. Uudessa työtehtävässä viime keväänä aloittanut kaupan ja markkinoinnin ammattilainen nauttii, kun saa tehdä töitä kasvuvireessä olevassa yrityksessä.

– Paljon on tapahtunut muutoksia lyhyessä ajassa, hyviä sellaisia. Otamme strategian mukaisia askelia Foodwestin tunnettuuden parantamiseksi, hän linjaa.

– Foodwestin toiminta perustuu vankkaan ammattitaitoon, siksi kaikki markkinointikin tapahtuu asiantuntijuus edellä. Hyvät työt puhukoon puolestaan. Tärkeintä on pitää huippuosaajien tiimi sellaisena, että se pystyy vastaamaan ajan haasteisiin.

Foodwestissa onkin tehty viimeisen vuoden aikana useita rekryjä. Asiakkuuspäällikön tehtävänä on vahvistaa nykyisiä asiakkuuksia ja uusasiakashankintaa.

Yrityksen toimipaikat ovat Seinäjoella, Tampereella ja Helsingissä. Tuomas näkee, että Foodwestin uniikki palvelumalli ideasta kaupan hyllylle vastaa ketterästi  elintarvikealan toimijoiden tarpeisiin. Vahva kuluttajaymmärrys ja trendien tunnistaminen ovat aina keskiössä kun kehitetään uusia asiakkaille lisäarvoa tuottavia tuotteita.

– Eurooppa on nykyään tavallaan sisämarkkina-aluetta, on luonnollista että toimimme tulevaisuudessa entistä enemmän myös kansainvälisten ja kansainvälisille markkinoille tähtäävien yritysten kanssa.

Raumalla avovaimon ja kahden koiran kanssa asusteleva mies ammentaa voimavaransa vedestä. Hänelle meri ja järvi ovat tärkeitä elementtejä. Kalastellessa, metsästäessä ja veneillessä unohtuvat arjen haasteet. Golf on myös tärkeä osa kesän harrastuksia. Sen parissa tapaa usein uusia mielenkiintoisia ihmisiä. Talvella sykettä nostaa salibandy- ja kaukalopalloharrastus.

 

Timanttia nyt
  • Puhtaista suomalaisista raaka-aineista on hyvä rakentaa menestystarinoita elintarvikealalle
  • Alueelliset toimenpiteet elintarvikealan kehittämiseksi ovat vahvassa myötätuulessa
  • Meillä Foodwestiläisillä on nyt mahtava tekemisen meininki päällä

Uutishuone

Liity mukaan uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Foodwestin tapahtumista ja koulutuksista sekä elintarvikealan ajankohtaisista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.