Projektipäällikkö

Martti Hallasuo

Sijainti: Seinäjoki
Palvelu: Elintarviketurvallisuus

Martti on koulutukseltaan lihateollisuusteknikko. Lihateollisuusteknikkokoulutuksen ohessa Martti suoritti luokituksen yleisvaltakirjan Kuopiossa vuonna 1993. Päätoimisena luokittajana hän on toiminut Atria Oyj:n Nurmon ja Kauhajoen tuotantolaitoksissa noin kymmenen vuoden ajan. Hän on myöhemmin suorittanut myös tradenomitutkinnon sekä ylemmän AMK-tutkinnon liiketaloudessa ja yrittäjäkokemusta hänellä on 13 vuoden ajalta.  Vuoden 2016 alussa Martti siirtyi Foodwest Oy:n palvelukseen kolmanneksi luokitusvalvojaksi.

Uutishuone

Liity mukaan uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Foodwestin tapahtumista ja koulutuksista sekä elintarvikealan ajankohtaisista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.