Projektipäällikkö – Project manager

Martti Hallasuo

Sijainti: Seinäjoki
Palvelu: Elintarviketurvallisuus

Toimin luokitusvalvonnassa projektipäällikkönä Foodwestillä, ja rooliini kuuluu pääasiassa tarkastustehtäviä sekä luokittajien kalibrointia ja koulutuksia. Työni on pitkälti rutiininomaista, ja perustuu vahvaan verkostoon sekä pitkiin kumppanuuksiin. Olen töissäni pitkäjänteinen ja sovitteleva. Uskon, että nämä piirteet ovat auttaneet pitämään yhteistyökuvioni pitkäaikaisina.   

 

Opinnot ovat olleet keskeinen osa matkaani: suoritin ensin lihateollisuusteknikon tutkinnon, jonka jälkeen kaupallisen alan tradenomin tutkinnon ja lopuksi liiketalouden ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon. Ylläpidän ammattitaitoani osallistumalla säännöllisesti kalibrointitapahtumiin ja kansainvälisiin koulutuksiin, joissa varmistamme toimintojemme yhdenmukaisuuden ja ajantasaisuuden. Jatkuva oppiminen ja itseni kehittäminen ohjaa minua eteenpäin niin työssäni kuin muussakin elämässä.   

 

Vapaa-ajalla intohimoni on avantouinti, joka on täydellinen tapa virkistäytyä – jokaisen uintikerran jälkeen tunnen oloni uudestisyntyneeksi! Lisäksi mökkeilen mielelläni erämaamökilläni, jossa voin todella rentoutua. Foodwestillä vietetyt vuodet ovat olleet mieleenpainuvia, ja olen saanut arvokkaita kokemuksia, jotka ovat syventäneet ammatillista osaamistani ja sosiaalista verkostoa.