Kenttäkoordinaattori

Cheryl Jamena-Särkkä

Sijainti: Helsinki
Palvelu: Markkinatutkimus

Kuluttajaymmärryksestä kiinnostuneena Cheryl aloitti uransa Foodwestillä kuluttujapanelistina ja on sittemmin työskennellyt myös tutkimusavustajana. Nyt kenttäkoordinaattorina Cheryl vastaa tutkimuksien toteuttamisesta sekä kenttätiimin toiminnasta Helsingissä sekä tekee eri markkinatutkimusprosesseihin, kuten tiedonkeruuseen, liittyviä tehtäviä. Hän nauttii suunnittelusta, organisoinnista sekä käytännön hommista, joita on päässyt tekemään kenttätutkimuksissa yhdessä kannustavan tiimin kanssa. Hän on tarkkaotteinen ongelmanratkaisija, jolla on hyvän paineensietokyvyn lisäksi pirteä persoona ja tarttuva hymy.

Restonomiksi valmistuneesta Cherylistä on vuosien aikana tullut vahva kaupan, ravintola- sekä elintarvikealan ammattilainen. Hänellä on syvä kiinnostus kulinaarista taidetta, tuotekehitystä sekä kuluttajaymmärrystä kohtaan.

Vapaa-ajallaan Cheryl nauttii sarjojen ja elokuvien katsomisesta sekä ruoanlaitosta läheistensä kanssa. Hän on myös utelias näkemään uusia paikkoja ja kokemaan erilaisia kulttuureja matkustamalla eri puolille maapalloa.

Tie sydämeen käy vatsan kautta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.