Hae mukaan Suomalainen Menestysresepti 2023 -kilpailuun!

SOK järjestää jälleen Suomalainen Menestysresepti -kilpailun, jossa Foodwest on yhteistyökumppanina. Kaipaako yrityksenne tuoteidea vielä mahdollisesti viilausta valloittaakseen suomalaiset kuluttajat? Kilpailu tuottaa uusia ruokainnovaatioita S-ryhmän kauppojen valikoimiin, joten nyt on aika hyödyntää tilaisuus ja ilmoittautua mukaan kilpailuun!

Ilmoittautuminen alkoi, kaikki kotimaiset pk-yritykset voivat hakea mukaan

Hakuaika kilpailuun on avoinna 10.1.2022 – 10.2.2022. Kilpailu on tarkoitettu kaikille kotimaisille Pk-yrityksille ja mukaan voi hakea vaikka useammalla eri idealla.

Hakemusten perusteella S-ryhmän ja Foodwestin asiantuntijoista koostuva raati valitsee 30-40 kiinnostavinta ideaa esivalintatilaisuuteen, joka järjestetään Tampereella maaliskuun alussa.

Esivalintatilaisuuden pohjalta valitaan jatkoon noin 15 ideaa/tuotetta, joille järjestetään semifinaali Helsingissä maaliskuussa.

Finalistit pääsevät S-ryhmän valikoimiin ja saavat TV-näkyvyyttä

Loppukilpailuun eli finaalivaiheeseen valitaan näistä 5-7 Menestysresepti-tuotetta. Jokainen finaaliin asti yltävä Menestysresepti-tuotteen tekijäyritys voittaa S-ryhmän tarjoaman tuotekehityspaketin Foodwestiltä, ja saa samalla kiihdytyskaistan S-ryhmän valikoimiin. Foodwestin asiantuntijapalveluita voi hyödyntää esimerkiksi konseptin hiomiseen, tuotekehitykseen, pakkauskehitykseen, lainsäädäntöasioihin tai kuluttajatutkimukseen.

Kilpailun kulusta kuvataan myös Aitomedia Oy:n tuottama tv-ohjelma, joka nähdään MTV3-kanavalla myöhemmin tänä vuonna.

Lisätietoa kilpailusta ja hakuohjeet löydät tästä linkistä.


Lisätietoja:

Tutkimusjohtaja
Suvi Luoma
suvi.luoma@foodwest.fi
Puh. 044 374 1700

Jaa

Uutishuone

Liity mukaan uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Foodwestin tapahtumista ja koulutuksista sekä elintarvikealan ajankohtaisista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.