Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hae mukaan Suomalainen Menestysresepti 2023 -kilpailuun!

SOK järjestää jälleen Suomalainen Menestysresepti -kilpailun, jossa Foodwest on yhteistyökumppanina. Kaipaako yrityksenne tuoteidea vielä mahdollisesti viilausta valloittaakseen suomalaiset kuluttajat? Kilpailu tuottaa uusia ruokainnovaatioita S-ryhmän kauppojen valikoimiin, joten nyt on aika hyödyntää tilaisuus ja ilmoittautua mukaan kilpailuun!

Ilmoittautuminen alkoi, kaikki kotimaiset pk-yritykset voivat hakea mukaan

Hakuaika kilpailuun on avoinna 10.1.2022 – 10.2.2022. Kilpailu on tarkoitettu kaikille kotimaisille Pk-yrityksille ja mukaan voi hakea vaikka useammalla eri idealla.

Hakemusten perusteella S-ryhmän ja Foodwestin asiantuntijoista koostuva raati valitsee 30-40 kiinnostavinta ideaa esivalintatilaisuuteen, joka järjestetään Tampereella maaliskuun alussa.

Esivalintatilaisuuden pohjalta valitaan jatkoon noin 15 ideaa/tuotetta, joille järjestetään semifinaali Helsingissä maaliskuussa.

Finalistit pääsevät S-ryhmän valikoimiin ja saavat TV-näkyvyyttä

Loppukilpailuun eli finaalivaiheeseen valitaan näistä 5-7 Menestysresepti-tuotetta. Jokainen finaaliin asti yltävä Menestysresepti-tuotteen tekijäyritys voittaa S-ryhmän tarjoaman tuotekehityspaketin Foodwestiltä, ja saa samalla kiihdytyskaistan S-ryhmän valikoimiin. Foodwestin asiantuntijapalveluita voi hyödyntää esimerkiksi konseptin hiomiseen, tuotekehitykseen, pakkauskehitykseen, lainsäädäntöasioihin tai kuluttajatutkimukseen.

Kilpailun kulusta kuvataan myös Aitomedia Oy:n tuottama tv-ohjelma, joka nähdään MTV3-kanavalla myöhemmin tänä vuonna.

Lisätietoa kilpailusta ja hakuohjeet löydät tästä linkistä.


Lisätietoja:

Tutkimusjohtaja
Suvi Luoma
suvi.luoma@foodwest.fi
Puh. 044 374 1700

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.