Foodwestin asiantuntijat mukana ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalveluissa

PK-yritysten liiketoiminnan kehittäminen keskiössä 

ELY-keskuksen tukemat Yritysten kehittämispalvelut koostuvat analyysi, konsultointi- ja koulutuspalveluista. Foodwest on valittu palveluntuottajaksi analyysi- ja konsultointipalveluihin sopimuskaudelle 2021-2022.

Tällä uudella sopimuskaudella joukko Foodwestin vastuuasiantuntijoita tuo vahvan panoksen elintarvikealan yritysten kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Analyysipalvelu määrittää kehittämisen suunnan

Analyysipalveluissa muodostetaan kokonaisanalyysi liiketoiminnan nykytilasta, tulevaisuuden suunnasta ja kehittämismahdollisuuksista. Asiantuntijan kanssa käydään läpi liiketoiminnan osa-alueet suhteessa tulevaisuuden tavoitteisiin. Analyysin kautta on luontevaa siirtyä valitsemaan oikeat konsultointipalvelut. Analyysipalvelun kesto voi olla 1-2 päivää ja hinta yritysasiakkaalle on 260 € + alv / päivä.

Lue lisää analyysipalvelusta ja niiden hakemisesta ELY-keskuksen sivuilta tästä.

Konsultointipalveluja kattavasti​​​​​​

Konsultointipalvelun tavoitteena on edistää pk-yrityksen suunnitelmallista liiketoiminnan kehittämistä ja hallittua kasvua. Tavoitteena on, että yrityksessä tapahtuu selkeä muutos ja yritys ns. nousee seuraavalle tasolle. Konsultointipäivien kesto ja sisältö määräytyy aina yrityksen tarpeen mukaan. ELY-keskus voi myöntää palvelua useaan kertaan ja eri tarpeisiin. Kolmen vuoden aikana yritys voi saada enintään 15 konsultointipäivää. Konsultointipalvelun hinta yritysasiakkaalle on 325 € + alv.

ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut on jaettu viiteen osa-alueeseen joista kolmessa Foodwest on hyväksytty palveluntuottaja:

​​​​​​​​​​​​​​Kasvu, kansainvälistyminen ja uudistaminen

​​​​​​​Määritellään esimerkiksi yrityksen liiketoiminnan strateginen kokonaistilanne ja suunnitellaan miten kasvu, kansainvälistyminen tai muutos toteutetaan ja rahoitetaan mahdollisimman kustannustehokkaasti ja kannattavasti.

Tuottavuus ja digitalisointi

​​​​​​​Kehitetään esimerkiksi yrityksen tuotannon ja/tai palvelun tehokkuutta taikka laatuprosesseja sekä niiden seurantaa ja johtamista. Tai kartoitetaan esimerkiksi yrityksen toiminnan vastuullisuutta huomioiden toiminnan ekologiset, taloudelliset ja sosiaaliset vaikutukset.

Innovaatioiden kaupallistaminen 

Kehitetään esimerkiksi kokonaan uusia tuotteita tai uudistaa olemassa olevan tuotteen markkinakelpoisuutta. Lisäksi voidaan tehdä selvityksiä liittyen esimerkiksi kuluttajien ostokiinnostukseen ja markkinoihin.

Lue lisää konsultointipalveluista ja niiden hakemisesta ELY-keskuksen sivuilta tästä.

 

Lisätietoja:

Tuomas Kärki
Asiakkuuspäällikkö
tuomas.karki@foodwest.fi
Puh. +35840 1750 259

 

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.