Foodwestin asiakastiedote

Hyvät asiakkaamme,

Koronavirustilanne on pahentunut viime päivien aikana Suomessa. Hallituksemme on suositellut mm. yli 500 hengen tilaisuuksien peruuttamista Suomessa sekä toivonut ulkomaamatkojen siirtämistä myöhempään ajankohtaan. Tilanne on hyvin poikkeuksellinen niin Suomessa kuin Suomen rajojen ulkopuolellakin.

Tällä tilanteella on niin suoria kuin epäsuoriakin vaikutuksia elinkeinoelämälle. Nämä vaikutukset näkyvät vääjäämättä myös Foodwestin toiminnassa. Foodwest pyrkii toteuttamaan tilatut toimeksiannot sovitussa aikataulussa, mutta viivästyksiä saattaa tulevien viikkojen kuluessa olla odotettavissa. Esimerkiksi markkinatutkimustemme osalta tuotetestauksen kuluttajarekrytointi saattaa epidemiasta johtuen vaikeutua. Jos projekteissa tapahtuu muutoksia tai viivästyksiä, olemme niistä yhteydessä asiakkaaseen tapauskohtaisesti.

Foodwest on ohjeistanut henkilöstöään välttämään työmatkustamista ja suosimaan etäpalavereita sekä mahdollista etätyöskentelyä aina, kun se vain on mahdollista.

Jos sinulla on yleistä kysyttävää yrityksemme linjauksista asiaan liittyen tai sen vaikutuksista toimintaamme, voit olla suoraan minuun (karri.kunnas@foodwest.fi tai 040 161 5443) yhteydessä tai toimeksiantojen osalta Seinäjoen vastaavaan Kaisa Penttilään (kaisa.penttila@foodwest.fi tai 044 783 1420) tai Tampere/Helsingin vastaavaan Suvi Luomaan (suvi.luoma@foodwest.fi tai 044 374 1700).

Karri Kunnas
Toimitusjohtaja, Foodwest Oy

Jaa

Uutishuone

Liity mukaan uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Foodwestin tapahtumista ja koulutuksista sekä elintarvikealan ajankohtaisista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.