Foodwest vetää puoleensa nälkäisiä kumppaneita

Foodwestin ovi käy yhä tiuhempaan tahtiin, kun elintarvikealan buumi tuo uusia mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita.

Reilun vuoden Foodwestia luotsannut Karri Kunnas myhäilee kilpaa auringon kanssa. Kulunut kevät on ollut täynnä iloisia uutisia, ja sama tahti näyttää jatkuvan pitkälle syksyyn.

– On ollut hieno huomata, että meidät on noteerattu valtakunnallisesti ja myös kansainvälisillä markkinoilla. Viimeisin esimerkki oli The Finnish Long Drink -case, jossa kehitimme suomalaisen lonkeron reseptin Amerikan markkinoille.

– Vastaavanlaisia kiinnostavia juttuja on nytkin suunnitteilla. Olen todella ylpeä meidän porukastamme, jonka ammattitaito vetää puoleensa aktiivisia elintarvikealan toimijoita, hän jatkaa.

Foodwestissa on tehty viime vuoden aikana paljon töitä, että yrityksen tunnettuus on kasvanut.

– Markkinointiin kannattaa panostaa, samoin kuin henkilöstön asiantuntijuuden esille tuomiseen. Meillä jokainen on brändintekijä ja hyvä sellainen.

Kasvu Open lisää vauhtia

Osoitus Foodwestin kasvukehityksestä on Kasvu Openin finaalipaikka. Kehityspäällikkö Harri Latva-Mäenpää toteaa, että valinta Suomen sadan kasvuhakuisimman yrityksen joukkoon lisää nälkää kehittyä aina vain paremmaksi.

– Meidät valittiin finaaliin vahvan toimialaosaamisen, yhteistyöverkostojen ja uusiutumiskykymme ansioista. Tämä kasvuohjelma on meille todella hieno mahdollisuus nousta seuraavalle tasolle, hän vakuuttaa.

Kasvu Openin sparrausohjelmassa Etelä-Pohjanmaata edustavat Foodwest Oy ja Notta Systems Oy. Valtakunnallinen finaali järjestetään lokakuussa Jyväskylässä.

Kunnas ja Latva-Mäenpää kokevat, että Foodwest edustaa finaalissa myös Etelä-Pohjanmaan ruokamaakuntaa. On hienoa osoittaa kaikille, kuinka ammattitaidolla elintarvikealaa viedään eteenpäin Seinäjoella sekä Tampereella että Helsingissä, jossa Foodwestilla on myös toimipaikat.

– Olemme kasvuyritys ja samalla muiden kasvun mahdollistaja, Latva-Mäenpää linjaa.

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.