Foodwest Oy laajensi omistuspohjaansa

Laaja kiinnostus Foodwestia kohtaan vahvistaa sen asemaa elintarvikealan osaamisen huippuyksikkönä.

Foodwest Oy:n suunnattu osakeanti laajensi omistuspohjaa mielenkiintoisilla elintarvikealan toimijoilla. Yrityksen osakkeita merkitsivät Apetit, Atria, Into-Seinäjoki (Seinäjoen kaupunki), Kurikan kaupunki ja Valio.

– Pääomistajiamme ovat suunnatun osakeannin jälkeen Apetit, Atria, Seinäjoen kaupunki ja Valio. Kahden suuren toimijan mukaantulo vahvistaa asemaamme markkinoilla elintarvikealan yhteistyökumppanina, toimitusjohtaja Karri Kunnas toteaa.

– Oli ilo huomata, että osakeantia koskevaa selvitystyötä tehdessä yrityksemme herätti kiinnosta useissa potentiaalisissa kumppaneissa. Se osoittaa, että olemme tehneet asioita oikein. Olemme elintarvikealan huippuosaamisen yksikkö, jonka asiantuntijapalveluilla on laajasti kysyntää. Palvelumme ovat jatkossakin kaikkien yritysten käytettävissä, hän jatkaa.

Onnistunut suunnattu osakeanti vahvistaa myös suunnitelmia uuden toimitilan ja koetehtaan rakentamisesta Roveksen alueelle Seinäjoelle. Kunnas kertoo, että tavoitteena on aloittaa rakentaminen jo syksyllä.

– Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, olemme uudessa osoitteessa reilun vuoden päästä. Nykyaikaiset toimitilat luovat meille paremmat mahdollisuudet palvella asiakkaitamme ja kasvattaa osaamisen pääomaa.

Lisätietoja:
Karri Kunnas
toimitusjohtaja
puh. 040 1615 443
karri.kunnas@foodwest.fi

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.