Foodwest Oy hakee tuotetietoasiantuntijaa

Foodwestillä on toimistot Seinäjoella ja Tampereella, mutta etätyön tekeminen kotitoimistolta on myös mahdollista. Työ sisältää monipuolisesti erilaisten asiakastoimeksiantojen suorittamista liittyen mm. elintarvikkeiden pakkausmerkintöjen laatimiseen ja tarkastamiseen sekä Synkka-tuotetietojen tallentamiseen.

 

Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta tai osaamista vastaavista tehtävistä. Lisäksi otamme huomioon kokemuksesi ja osaamisesi muissa elintarvikkeiden kehittämiseen liittyvissä tehtävissä, kuten elintarviketurvallisuuden, tuotekehityksen ja ravitsemuksen tehtävissä tai esimerkiksi viranomaistehtävissä. Odotamme sinulta tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä sekä suomen kielen hallitsemisen lisäksi englannin ja ruotsin kielen kirjallista hallintaa. Tärkeintä on halu toimia asiantuntijatyössä, tarttua innokkaasti uusiin työtehtäviin ja kehittyä monipuoliseksi osaajaksi elintarvikkeisiin liittyvissä asiantuntijatehtävissä.

 

Kyseessä on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus, mutta tavoitteenamme on löytää meille sopiva asiantuntija, joka voisi mahdollisesti jatkaa meillä tulevaisuudessa vakituisessa työsuhteessa. Pyydämme täyttämään hakemuksen palkkatoiveineen  12.2.2024 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa tuotetietopäällikkö Irina Piirto, to 25.1. / klo 10-12 ja ti 6.2. / klo 13-15 , puh: 040 769 4509

 

https://foodwestoy.teamtailor.com/jobs/3518786-tuotetietoasiantuntija

Jaa

Uutishuone

Liity mukaan uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Foodwestin tapahtumista ja koulutuksista sekä elintarvikealan ajankohtaisista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.