Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Foodwest kehittämässä menestysreseptejä

Kilpailuun voi ilmoittautua 13.1.2021 asti 

Jos ideasi kaipaa vielä viilausta valloittaakseen suomalaiset kuluttajat, kannattaa nyt hyödyntää tilaisuus osallistumalla Suomalainen Menestysresepti 2021-kilpailuun. Kilpailuun voivat osallistua kaikki kotimaiset yritykset, joiden liikevaihto on alle 30 miljoonaa euroa. Linkki kilpailun sivuille löytyy tästä.

– Foodwestin monialaiset osaajat ovat jälleen yritysten käytettävissä. Roolimme on olla menestyksen mahdollistaja ja voimme auttaa finalisteja kattavasti erilaisissa haasteissa matkalla menestykseen kauppojen hyllyille, toteaa Foodwestin toimitusjohtaja Karri Kunnas.

– Kilpailussa emme etsi valmiita tuotteita, vaan ideat hiotaan kilpailun aikana valmiiksi tuotteiksi. Kehitystyötä tehdään kuluttajalähtöisesti, lupaa Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma.

– Kilpailuhakemuksia on jo tullut hyvin ja odotamme innolla uuden kauden alkua! Hienoa on myös se, että kilpailun etenemistä voidaan seurata MTV3 -kanavalla kesän aikana. Kilpailun loppuhuipennuksena voittajatuote löytyy syksyllä S-ryhmän kaupoista, toteavat Karri ja Suvi lopuksi yhteen ääneen.

Lue lisää foodwestin palveluista tästä.       Lisätietoa kilpailusta ja hakuohjeet löydät tästä.

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.