Foodwest kehittämässä menestysreseptejä

Kilpailuun voi ilmoittautua 13.1.2021 asti 

Jos ideasi kaipaa vielä viilausta valloittaakseen suomalaiset kuluttajat, kannattaa nyt hyödyntää tilaisuus osallistumalla Suomalainen Menestysresepti 2021-kilpailuun. Kilpailuun voivat osallistua kaikki kotimaiset yritykset, joiden liikevaihto on alle 30 miljoonaa euroa. Linkki kilpailun sivuille löytyy tästä.

– Foodwestin monialaiset osaajat ovat jälleen yritysten käytettävissä. Roolimme on olla menestyksen mahdollistaja ja voimme auttaa finalisteja kattavasti erilaisissa haasteissa matkalla menestykseen kauppojen hyllyille, toteaa Foodwestin toimitusjohtaja Karri Kunnas.

– Kilpailussa emme etsi valmiita tuotteita, vaan ideat hiotaan kilpailun aikana valmiiksi tuotteiksi. Kehitystyötä tehdään kuluttajalähtöisesti, lupaa Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma.

– Kilpailuhakemuksia on jo tullut hyvin ja odotamme innolla uuden kauden alkua! Hienoa on myös se, että kilpailun etenemistä voidaan seurata MTV3 -kanavalla kesän aikana. Kilpailun loppuhuipennuksena voittajatuote löytyy syksyllä S-ryhmän kaupoista, toteavat Karri ja Suvi lopuksi yhteen ääneen.

Lue lisää foodwestin palveluista tästä.       Lisätietoa kilpailusta ja hakuohjeet löydät tästä.

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.