Ruoka-allergeenit ja niiden hallinta -webinaari
19.1.2023 klo 12.30-14, Teams
Allergeenit aiheuttavat toistuvasti takaisinvetoja Suomessa
Allergeenit ovat ainesosia, jotka voivat aiheuttaa allergia- tai yliherkkyysreaktioita. Intoleranssilla tarkoitetaan muita yliherkkyysreaktioita kuin allergiasta johtuvia. Osa ruoka-aineista voi aiheuttaa intoleransseja eli kaikkien elimistö ei niitä siedä. Allergeenien hallintaosaaminen on tärkeä elintarviketurvallisuuden jatkuvan kehittämisen osa-alue.
Tammikuun webinaarissa Foodwestin ravitsemusterapeutti sekä laadun ja tuotetiedon asiantuntijat kertovat ruoka-allergioista, allergeenipuhtauden hallinnasta sekä allergeenien ja niihin liittyvien väittämien deklaroinnista. Koulutuksen kohderyhmää ovat muun muassa yrityksen HACCP-tiimit, tuotekehitys, laatu, tuotetieto ja markkinointi.
Webinaarimuotoisen koulutuksen hinta on 295 € / yritys (alv 0), max 5 osanottajaa / yritys.
Ilmoittaudu mukaan Foodwestin webinaariin ja päivitä allergeeniosaamisesi tästä linkistä
Lisätietoja:
Kehityspäällikkö
Sirkku Aarinen
sirkku.aarinen@foodwest.fi
Puh. 0500 891 814