Foodwest järjestää ruoka-allergeenit ja niiden hallinta -webinaarin

Ruoka-allergeenit ja niiden hallinta -webinaari
19.1.2023 klo 12.30-14, Teams

Allergeenit aiheuttavat toistuvasti takaisinvetoja Suomessa

Allergeenit ovat ainesosia, jotka voivat aiheuttaa allergia- tai yliherkkyysreaktioita. Intoleranssilla tarkoitetaan muita yliherkkyysreaktioita kuin allergiasta johtuvia. Osa ruoka-aineista voi aiheuttaa intoleransseja eli kaikkien elimistö ei niitä siedä. Allergeenien hallintaosaaminen on tärkeä elintarviketurvallisuuden jatkuvan kehittämisen osa-alue.

Tammikuun webinaarissa Foodwestin ravitsemusterapeutti sekä laadun ja tuotetiedon asiantuntijat kertovat ruoka-allergioista, allergeenipuhtauden hallinnasta sekä allergeenien ja niihin liittyvien väittämien deklaroinnista. Koulutuksen kohderyhmää ovat muun muassa yrityksen HACCP-tiimit, tuotekehitys, laatu, tuotetieto ja markkinointi.

Webinaarimuotoisen koulutuksen hinta on 295 € / yritys (alv 0), max 5 osanottajaa / yritys.

Ilmoittaudu mukaan Foodwestin webinaariin ja päivitä allergeeniosaamisesi tästä linkistä

 

Lisätietoja:
Kehityspäällikkö
Sirkku Aarinen
sirkku.aarinen@foodwest.fi
Puh. 0500 891 814

 

Jaa

Lue myös

Food Service(5)
Hankkeet(11)
Ideamylly(19)
Kuluttajatutkimus(76)
Laatu ja elintarviketurvallisuus(42)
Luokitusvalvonta(10)
Ravitsemus(5)
Ravitsemustiimi(3)
Rekry(11)
Sopimusvalmistus(10)
Suomalainen menestysresepti(45)
Tiedote(2)
Timanttien tekijät(41)
Tuotekehitys(61)
Tuotetietopalvelu(27)
Valmistus(11)
Yleiset(65)