Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ERIHYVÄ Gluteeniton leivonta 30.3.2016

ERIHYVÄ-Hankkeen toinen tilaisuus ”Gluteeniton leivonta” järjestetään 30.3.2016 klo 10:00-16:00 Seinäjoella, Koulutuskeskus Sedussa.

Päivän aikana kerrotaan gluteenittoman leivonnan perusteista ja tuotekehityksen suunnittelusta sekä eri raaka-aineista ja niiden käyttäytymisestä gluteenittomassa leivonnassa esimerkkiraaka-aineiden avulla. Päivän lopuksi päästään seuraamaan gluteenittomien tuotteiden valmistusta käytännön leivontademojen ja esimerkkituotteiden avulla.

Katso tarkempi ohjelma TÄÄLTÄ

Tapahtuman ilmoittautuminen on sulkeutunut. Voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja elli.laukkala@foodwest.fi

Lisätietoja antaa tarvittaessa projektipäällikkö Eeva-Liisa Lehto, 040 825 5056 ja tuotekehitysasiantuntija Elli Laukkala,050 5606 484,  etunimi.sukunimi@foodwest.fi

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.